Chermiee
Super Member
kanka tüm kanıtlarıyla oynadığımı kanıtlarım yani ben diyorum zaten kefil değilim bende sıradan bir kullanıcıyımhacı dedigini indirdim oyuna girerken ban attı![]()
kanka tüm kanıtlarıyla oynadığımı kanıtlarım yani ben diyorum zaten kefil değilim bende sıradan bir kullanıcıyımhacı dedigini indirdim oyuna girerken ban attı![]()
yok kardesim sana suc atmıyorum 1 ve 2 var 1 direk ban attı 2 yine 1 oyun oynattı belli etmeden oynarsan sorun cıkmıyokanka tüm kanıtlarıyla oynadığımı kanıtlarım yani ben diyorum zaten kefil değilim bende sıradan bir kullanıcıyım
valla ben direkt aimbotla felan adam vuruyorum yinede bi sorun görmedimyok kardesim sana suc atmıyorum 1 ve 2 var 1 direk ban attı 2 yine 1 oyun oynattı belli etmeden oynarsan sorun cıkmıyo
ben acaba pc banı falanmı yedim yeni hesap acıyom giriyom 2 el sonra her hesap nanay oluyorvalla ben direkt aimbotla felan adam vuruyorum yinede bi sorun görmedim
Hayır iyi değil ağa ratli ve ban yediriyor indirmeni tavsiye etmem staffiArkadaşlar ücretsiz varant hilelerinde realui Dışında başka var mı diye bakıyordum staffbesting Aslında paralı versiyonları da var. Yanılmıyorsam emin değilim , Fakat ücretsiz direk hile var. Bu hileyi biliyor musunuz, güvenilir mi? Direkt bana atar mı yoksa legit oynasak bir şey olmaz mı? Çünkü ücretsiz şeyler görüyor, güven olmuyor, bilen varsa. Şimdi hwid ban yemeyelim, Windows 11 hatası çözülene kadar başka hediyeleri demek istiyorum da.