Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Valorant staffbesting hilesi iyimi

hzmastergame

Super Member
Konular
2
RC Point
0
direk ban yedim 1-2 maç belli bile ettirmene gerek yok direk ban

farukthejust

Member
İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
Arkadaşlar ücretsiz varant hilelerinde realui Dışında başka var mı diye bakıyordum staffbesting Aslında paralı versiyonları da var. Yanılmıyorsam emin değilim , Fakat ücretsiz direk hile var. Bu hileyi biliyor musunuz, güvenilir mi? Direkt bana atar mı yoksa legit oynasak bir şey olmaz mı? Çünkü ücretsiz şeyler görüyor, güven olmuyor, bilen varsa. Şimdi hwid ban yemeyelim, Windows 11 hatası çözülene kadar başka hediyeleri demek istiyorum da.
kanka emulator yoksa direk atar cihaz banı yersin kullancaksan tr nin en iyi yabancı yazılm olan divinesoftware kullan baya yardımcı oluyolar referans olarak farukyt2002 den geldim de emu al sonra istediğin bedava hileyi kullan sorun olmaz ama emu suz kullanma

sems

Active Member
İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
rat garanti

Thelasy

Confirmed Memb.
İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
bence kötü kullandım

hmz567

Confirmed Memb.
Günlük Ziyaretçi Tartışma Başlatıcı 10 Rozet İçerik Kaşifi Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
12
Web sitesi
guns.lol
Discord
theeyes_brother
RC Point
0
Arkadaşlar ücretsiz varant hilelerinde realui Dışında başka var mı diye bakıyordum staffbesting Aslında paralı versiyonları da var. Yanılmıyorsam emin değilim , Fakat ücretsiz direk hile var. Bu hileyi biliyor musunuz, güvenilir mi? Direkt bana atar mı yoksa legit oynasak bir şey olmaz mı? Çünkü ücretsiz şeyler görüyor, güven olmuyor, bilen varsa. Şimdi hwid ban yemeyelim, Windows 11 hatası çözülene kadar başka hediyeleri demek istiyorum da.
kötü knk

fistikcik

Active Member
Haftanın Üyesi Top Sharer İlk Beğeni İlk Paylaşım İçerik Kaşifi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye Günlük Ziyaretçi
Konular
4
RC Point
0
Hocam boş ver şimdi staffbesting'i falan, Valorant'ta ücretsiz hile işine giren ya donanımdan ban yiyor ya da PC'yi çöpe atıyor.

O paralı versiyonu var dedikleri şeylerin de çoğu ya rat kaynıyor ya da bir hafta geçmeden detected oluyor. Vanguard affetmez, legit oynayayım falan sökmez yani. Windows 11'di bilmem neydi uğraşırken bir de anakarttan ban yersin ortada kalırsın, hiç bulaşma derim.

By1Ero

Rengoku
Insider
Konuşkan RealUI Sadık Haftalık Aktif Günlük Ziyaretçi Sadık Ziyaretçi Kararlı Üye Tartışma Başlatıcı 7 Gün Seri İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye 10 Rozet
Konular
22
Web sitesi
guns.lol
Discord
By1Eymen
RC Point
0
Rat artı ban yersin hemen

yigityigit12

Active Member
İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye