Dostlar selam, forumda bi trigger hack var linki bu https://realitycheats.com/threads/valorant-hack-triggerbot-bunnyhop-cheat-2022.18821/ .
Bu hile ban yediriyor mu bilgisi olan var mı?
Bu hile ban yediriyor mu bilgisi olan var mı?
Ahk dosyası Vanguard tarafından tespit edilebilir mi? Bilginiz var mı?Bu hile eski olması birlikte tespit edilmiş olabilir, yani ban riski %100 bilerek bu hileyi açın. İyi forumlar.
ahk dosyalarıyla valorant da bir etkileşim yaratamazsınız, artık valorant bunu engellemektedirAhk dosyası Vanguard tarafından tespit edilebilir mi? Bilginiz var mı?
Ek olarak bilgilendirme amaçlı düşeyim bu ahk dosyasını 1-2 ay aktif şekilde çok belli ederek çok ince vuruşlar ile immo eloya kadar çıktım çok fazla rep yedim immo olduğum gün ban yedim xd farklı pcden birkaç gündür deniyorum şuan ban yemedim fakat report da almadım hile çalışıyor olabilir fakat fazla rep yerseniz maçımız görevliler tarafından inceleniyor sanırım. İyi forumlar.ahk dosyalarıyla valorant da bir etkileşim yaratamazsınız, artık valorant bunu engellemektedir
Kankam sadece trigger mı kullandınEk olarak bilgilendirme amaçlı düşeyim bu ahk dosyasını 1-2 ay aktif şekilde çok belli ederek çok ince vuruşlar ile immo eloya kadar çıktım çok fazla rep yedim immo olduğum gün ban yedim xd farklı pcden birkaç gündür deniyorum şuan ban yemedim fakat report da almadım hile çalışıyor olabilir fakat fazla rep yerseniz maçımız görevliler tarafından inceleniyor sanırım. İyi forumlar.
Evet sadece trigger kullandım zaten bunny oyuna bir artısı yokKankam sadece trigger mı kullandın