Ruffy
Confirmed Memb.
Valorant Triggerbot'u kullanmak istedim fakat açılmıyor. Önce ki konu da hiç bir yetkili ilgilenmediği için tekrardan açıyorum kusura bakmayın.
1- Windows Defender'ı kapattım (başka antivirüs programım yok zaten)
2- GHUB'ı kurdum, hesap oluşturdum ve program açık
3- Valorant'ı açtım oyunu "Tam Ekran Pencereli" ve "Düşman Rengi: Mor" olarak ayarladım.
4- Valorant'ı kapattım, Loader'ı açtım, hileyi çalıştırdım GHUB'ı gördü. F9'a basıp verdiğiniz değerleri girdim.
5- Valorant'ı tekrar açtım, çalışacak mı diye poligona giriş yaptım ve "Shift" tuşuna basarak aim'i robotlara götürdüm fakat ateş etmedi.
Daha sonra her şeyi kapatıp baştan yaptım bu sefer Valorant açıkken hileyi çalıştırdım fakat sorunum yine düzelmedi.
Nerede hata yapıyorum yardımcı olur musunuz?
1- Windows Defender'ı kapattım (başka antivirüs programım yok zaten)
2- GHUB'ı kurdum, hesap oluşturdum ve program açık
3- Valorant'ı açtım oyunu "Tam Ekran Pencereli" ve "Düşman Rengi: Mor" olarak ayarladım.
4- Valorant'ı kapattım, Loader'ı açtım, hileyi çalıştırdım GHUB'ı gördü. F9'a basıp verdiğiniz değerleri girdim.
5- Valorant'ı tekrar açtım, çalışacak mı diye poligona giriş yaptım ve "Shift" tuşuna basarak aim'i robotlara götürdüm fakat ateş etmedi.
Daha sonra her şeyi kapatıp baştan yaptım bu sefer Valorant açıkken hileyi çalıştırdım fakat sorunum yine düzelmedi.
Nerede hata yapıyorum yardımcı olur musunuz?
Moderatör tarafında düzenlendi: