Valorant Triggerbot Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ruffy

Confirmed Memb.
Konular
22
RC Point
0
Valorant Triggerbot'u kullanmak istedim fakat açılmıyor. Önce ki konu da hiç bir yetkili ilgilenmediği için tekrardan açıyorum kusura bakmayın.

1- Windows Defender'ı kapattım (başka antivirüs programım yok zaten)
2- GHUB'ı kurdum, hesap oluşturdum ve program açık
3- Valorant'ı açtım oyunu "Tam Ekran Pencereli" ve "Düşman Rengi: Mor" olarak ayarladım.
4- Valorant'ı kapattım, Loader'ı açtım, hileyi çalıştırdım GHUB'ı gördü. F9'a basıp verdiğiniz değerleri girdim.
5- Valorant'ı tekrar açtım, çalışacak mı diye poligona giriş yaptım ve "Shift" tuşuna basarak aim'i robotlara götürdüm fakat ateş etmedi.

Daha sonra her şeyi kapatıp baştan yaptım bu sefer Valorant açıkken hileyi çalıştırdım fakat sorunum yine düzelmedi.
Nerede hata yapıyorum yardımcı olur musunuz?

resim_2021-05-08_225614.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Sorunun kaynağını bilmiyorum. Az önce hileyi denediğimde hiçbir sorun yaşamamıştım. Sorunun kaynağını varınca hileyi güncelleyebilir veya çözüm yolunu sunabilirim. Beklemede kalın.

wariane

Ultra Member
Konular
10
RC Point
0
Kendiniz deneyin aimi adamin kafasinin biraz soluna getirin ates edin bakalim sabitlenicek mi triggbot icin gecerli bro valo icin degil bide oyle deneyin.

Ruffy

Confirmed Memb.
Konular
22
RC Point
0
Kendiniz deneyin aimi adamin kafasinin biraz soluna getirin ates edin bakalim sabitlenicek mi triggbot icin gecerli bro valo icin degil bide oyle deneyin.
Poligon'da deney yaptığım zaman robotların yanına bile gidip kafasına doğru tuttum fakat tekrar dan deneyip dikkat edeceğim olursa bildireceğim.

wariane

Ultra Member
Konular
10
RC Point
0
Bro vao sorunsu trigget bor sorunsuz calismaktadir tekrar gekrar deneyin olmaz ise yetkililere bildiririz

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Insert'e bastınız mı? Insert'e basıp shifte basılı tutarak aim almanız gerekir. Yine de olmazsa şu ön ayarlamaları yapın: X: 3 Y: 7 D: 0 R: 1 veya 2
Sorununuz devam ederse geri dönüş yapın.

Ruffy

Confirmed Memb.
Konular
22
RC Point
0
Insert'e bastınız mı? Insert'e basıp shifte basılı tutarak aim almanız gerekir. Yine de olmazsa şu ön ayarlamaları yapın: X: 3 Y: 7 D: 0 R: 1 veya 2
Hayır Insert'e basmamıştım. Tekrar deneyeceğim sorunum devam ederse hemen geri dönüş yapacağım.

Ruffy

Confirmed Memb.
Konular
22
RC Point
0
Insert'e basarak ve verdiğiniz değerleri girerek tekrar denedim sorunum hala devam ediyor fakat şöyle bir şey oldu Shift basmadan sol tıka bastığım zaman mouse otomatik olarak aşağı iniyor. Sanki otomatik sprey atıyor gibi oldu.

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Sorunun kaynağını bilmiyorum. Az önce hileyi denediğimde hiçbir sorun yaşamamıştım. Sorunun kaynağını varınca hileyi güncelleyebilir veya çözüm yolunu sunabilirim. Beklemede kalın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...