Bende ahk dan denemek istiyorum forumdaki trirggerbot hilesini görmüşsündür oyuna giriyorum sifte basıyorum ama çalışmıyor, zıplama hilesi çalışıyor ama o çalışmıyor yardımcı olabilir misin istersen dc de veririm?Sorabilirsin dostum fakat ahk ban yediriyor güncel olarak denedim
Deniycem cansın kankamValorant TriggerBot ;
Adamları gördüğü zaman otomatik olarak sıkıyor.
-https://www.autohotkey.com/ buraya gel ve AutoHotkey'i indir.
-TriggerBot'u masaüstü ne at.
-Sağ tık yönetici olarak çalıştır'a tıkla.
-Oyuna gir oyunu Pencereli Tam Ekran olarak ayarla ve düşman rengini MOR olarak değiştir.
(Script küçültülmüş ekranda ekran'a tıklayarak kapatabilirsin.)
Bazıları yediriyor hepsi değil.Sorabilirsin dostum fakat ahk ban yediriyor güncel olarak denedim
Sitedekinden bahsediyorum. Sitedeki ban yediriyor, elinizde ban yedirmeyen ahk varsa paylaşır mısınızBazıları yediriyor hepsi değil.
bildiğin yedirmeyen varsa link atar mısın kankamBazıları yediriyor hepsi değil.
Cihazım şuanda arızalandı...Sitedekinden bahsediyorum. Sitedeki ban yediriyor, elinizde ban yedirmeyen ahk varsa paylaşır mısınız
Masaüstü çözünürlüğü ile oyun çözünürlüğünü aynı yapmanız gerekiyor çalışmaz sa tam ekran pencereli deneyinBende ahk dan denemek istiyorum forumdaki trirggerbot hilesini görmüşsündür oyuna giriyorum sifte basıyorum ama çalışmıyor, zıplama hilesi çalışıyor ama o çalışmıyor yardımcı olabilir misin istersen dc de veririm?
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Deniycem cansın kankam
Eliniz de şuan var mı yada nereden buluyorsunuz bilgi verir misiniz? Dmden yazdımCihazım şuanda arızalandı...
1 hafta içerisinde paylaşmaya çalışacağım.