valorant triggerbot yardım lutfen

800kVayne

Super Member
Topics
5
Reaction score
7
RC Point
0
hileyi acmak ıcın konfıgurasyon vermıs ama tam olarak nası yapıcaz neyı acıpta yonetıcı ıznı verıp hangı dosyaları acıcam anlamadım bende oyle bı dosya yok cfg.txt diyo ama bu ne dosyası nerden acıcam nereye gırıcem yardım edersenız sevınırım keske vıdeoda acılımıda olsaymıs

Solution
Öncelikle valorant açık olmayacak. Sonra görev yöneticisini aç ve açık bir şekilde kalsın sakın kapatma. ondan sonra loaderı aç ve hileyi başlata tıkla. bu kadar direkt ekrana gelicek. ayar içinde c diski > windows > system32 gir oraya gelicek cfg.txt ama 1 kere injectledikten sonra

Mertbaba322

Active Member
Reaction score
0
RC Point
0
hileyi acmak ıcın konfıgurasyon vermıs ama tam olarak nası yapıcaz neyı acıpta yonetıcı ıznı verıp hangı dosyaları acıcam anlamadım bende oyle bı dosya yok cfg.txt diyo ama bu ne dosyası nerden acıcam nereye gırıcem yardım edersenız sevınırım keske vıdeoda acılımıda olsaymıs
Bende anlamadım valla

ATLAS1111

Active Member
Reaction score
0
RC Point
0
tam anlayamadı msakni .d
Post automatically merged by the system:

aga özel bi rank seçeneği ayarı yada ktilenme için ateş etme tuşuna farklı bir tuş fln atiyacakmıyız ???