Spoofer var paralı satıyorlar haftalık aylık sınırsız gibi Lakin anlamadığım şu haftalık spoofer aldığım zaman zamanı dolunca tekrar eski haline gelip banlı mı devam ediyorum.Spoofer kullan olması ana kartı değiştir. güzel spoofer vardır aslında bu arasan
Bedavaya spoofer bulman çok zor paraya kıymalısın yada beklemelisin 3 ayanladım dostlarda spoofer bulamıyorum çoğu ya fix ya dolandırıcı doğru düzün bulamadım
Spoofer var paralı satıyorlar haftalık aylık sınırsız gibi Lakin anlamadığım şu haftalık spoofer aldığım zaman zamanı dolunca tekrar eski haline gelip banlı mı devam ediyorum.Bedavaya spoofer bulman çok zor paraya kıymalısın yada beklemelisin 3 ay
İşte anakart banı yediysen spoofer ile kaldırıyosun, sadece spooferin süresi bittiği zaman anakart banı yediğinde tekrar satın alman lazım, spooferin süresi bitince eski haline dönmesi v.s söz konusu değil.Spoofer var paralı satıyorlar haftalık aylık sınırsız gibi Lakin anlamadığım şu haftalık spoofer aldığım zaman zamanı dolunca tekrar eski haline gelip banlı mı devam ediyorum.
yoksa bir kere spoofer çalıştırsam yeter mi ?? neden haftalık aylık falan eklemişler hani şunu demeye çalışıyorum spoofer bir sefer çalıştırıyorsun o bir hafta gizliyor sonra gene eski haline dönüyor gibi bir durum mu
BİLGİN NEDİR