valorant val 84 trigerbot hilesini kullandım ve ban yedim ve yeni hesap açıp girdiğimde ise geçmişte hile kullandığınız için uzaklaştırıldınız diyor çözümü varmı?
Valorant resmi sitesinde böyle bir hatadan bahsetmemiş.
Biraz araştırdım bu hatayı alan başka kişiler de olmuş ; internet tabanlı bir problem olduğu söyleniyor ancak çözümü yok.
Yapabileceğin tek şey oyuna ticket atmak.
Böyle bir hata yok. Büyük ihtimalle ban yedininz zaten. Yapmanız gereken destek ekibine yazıp birşekilde ricada bulun banımı kaldırın diye. Eğer kaldırmazlarsa 3 ay bekleyeceksin. 3 ay sonra banın kalkkar
Böyle bir hata yok. Büyük ihtimalle ban yedininz zaten. Yapmanız gereken destek ekibine yazıp birşekilde ricada bulun banımı kaldırın diye. Eğer kaldırmazlarsa 3 ay bekleyeceksin. 3 ay sonra banın kalkkar
Biraz araştırdım bu hatayı alan başka kişiler de olmuş ; internet tabanlı bir problem olduğu söyleniyor ancak çözümü yok.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.