Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler selamlar bugün valoranttan 152 şeklinde hwıd ban yedim asus işlemcim nasıl kalkar spooflara para vermem onun dışında bios up/down ile açılır mı bilgisi olan bilgi sağlarsa sevinirim (spoofer dışı)
bedava spoofer yapmanı önermem eğer ilk banınsa win 11 e çevir eğer tpm çipi yoksa 11e çevir 10 a döndür sonradan valoya gir banım kalkmıştı eğer bios up down yaparsan delay bana dönüşür delay banda max 2 maç girersin 2 maç sonra hile olmasanda auto ban atıyo. bedava spoofer yaparsan ilerde eline para geçip güzel bi spoofer alırsan çalışmayabilir.
bedava spoofer yapmanı önermem eğer ilk banınsa win 11 e çevir eğer tpm çipi yoksa 11e çevir 10 a döndür sonradan valoya gir banım kalkmıştı eğer bios up down yaparsan delay bana dönüşür delay banda max 2 maç girersin 2 maç sonra hile olmasanda auto ban atıyo. bedava spoofer yaparsan ilerde eline para geçip güzel bi spoofer alırsan çalışmayabilir.