Valorant Vp hilesi imkansızmı

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
RC Point
0
arkadaşlar daha önce bazı online Çevrim içi oyunlarda hile yapılabildi para hilesi falan mesela gta5 de de kiddions menü vb. Tarzı şeylerle hileler yapılabildiği zulada yapılabildi mi bilmiyorum yanılmıyorsam sanki vardı ama emin değilim ama yani işte bir çok oyunda yapılabildi Valorantdada yapılabilir mi, bu sistem Çevrim içi satın alma fakat gene de bunun bir yolunu buluyorlar diye biliyorum çalışma sistemini tam bilmiyorum en kötü Brute Force kaba kuvvet saldırısıyla epin çıkarılabilir fakat tam bilmiyorum,mümkün mü,bence imkansız diye bişey yok,

katilruzgar1

Ultra Member
Konular
7
RC Point
0
Öyle bişey olmasının imkanı yok şuan buradaki hile gayet yeterli bence

MoNaeto122

Ultra Member
Konular
30
RC Point
0
imkansiz degildirde 1 kisi bunun altindan kalkamaz

emmi27

Ultra Member
Konular
69
RC Point
0
Öyle bişey olmasının imkanı yok şuan buradaki hile gayet yeterli bence
Knk bence imkansız değil uğralılsa sistemi çözülse veya açık bulunsa yapılır,çok büyük oyunlarda gta5de bile oarahilesi var tabiki Gta5 Onlineden bahsediyorum, buradan belki yapımcılara bile fikir olur şöyle bir sistemle hile yapılan oyunlar da biliyorum kendim mesela bir görevi yaptığında o oyun sana 1000 para veriyorsa sen o hile sayesinde o parayı 10x katı kazanıyorsun veya 100x katı kazanıyorsun, yani illa direkt para hilesi para konusunda çalışmayabilir fakat para konusunda da imkansız olmadığını düşünüyorum kesinlikle yapılabilir uğraşılsa belki de zor bir iştir buna gayet iyi tedbir önlem almışlardır fakat isteyen çaresini istemeyen bahanesini bulur demişler atalarımız bu her konuda böyle nerdeyse zaten,

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
RC Point
0
oyun içi para birimi olan VP, Riot Games'in sunucularında saklanıyor ve yönetiliyor yani bu durumda herhangi bir vp hile girişiminin sunucu tarafından doğrulanması, yönetilmesi ve engellenmesi anlamına geliyor. bu ancak çalıntı kredi kartlarıyla vp alınması gibi durumlarda mümkündür, yazılımla yönetilebilecek bir durum söz konusu değildir

emmi27

Ultra Member
Konular
69
RC Point
0
oyun içi para birimi olan VP, Riot Games'in sunucularında saklanıyor ve yönetiliyor yani bu durumda herhangi bir vp hile girişiminin sunucu tarafından doğrulanması, yönetilmesi ve engellenmesi anlamına geliyor. bu ancak çalıntı kredi kartlarıyla vp alınması gibi durumlarda mümkündür, yazılımla yönetilebilecek bir durum söz konusu değildir
Çalıntı kredi kartıyla VP almak imkansız, 3d security var valorantın ödeme sisteminde,olmasaydı zaten millet ordan para aklardı steam gibi

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
RC Point
0
Knk bence imkansız değil uğralılsa sistemi çözülse veya açık bulunsa yapılır,çok büyük oyunlarda gta5de bile oarahilesi var tabiki Gta5 Onlineden bahsediyorum, buradan belki yapımcılara bile fikir olur şöyle bir sistemle hile yapılan oyunlar da biliyorum kendim mesela bir görevi yaptığında o oyun sana 1000 para veriyorsa sen o hile sayesinde o parayı 10x katı kazanıyorsun veya 100x katı kazanıyorsun, yani illa direkt para hilesi para konusunda çalışmayabilir fakat para konusunda da imkansız olmadığını düşünüyorum kesinlikle yapılabilir uğraşılsa belki de zor bir iştir buna gayet iyi tedbir önlem almışlardır fakat isteyen çaresini istemeyen bahanesini bulur demişler atalarımız bu her konuda böyle nerdeyse zaten,
gta 5 online ve story mod olarak para birimlerini dosya olarak sakladığından dolayı kullanıcının dosyalarına erişebilen yazılımlar para biriminde değişiklik sağlayabiliyor. fakat riot bunu kendi sunucularında sakladığından ve yönettiğinden ötürü büyük bir hack girişimi harici böyle bir şey imkansız, ki bunu yapan bir kullanıcının da peşini bırakmazlar para birimini eski haline döndürürler.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Çalıntı kredi kartıyla VP almak imkansız, 3d security var valorantın ödeme sisteminde,olmasaydı zaten millet ordan para aklardı steam gibi
cc imkansız fakat riotu hackleyip vp yüklemesi yapmak imkanlı öyle mi? güldürmeyin beni, rica ediyorum.

emmi27

Ultra Member
Konular
69
RC Point
0
VP hilesi için illaki Valorantı hackelemeye gerek yok, başka bir metot bulunabilir sen kafayı oraya takmışsın geniş göremiyorsun😂evet adamlar Vanguard sistemi ile buna birsürü önlem alıyorlar kendi sunucularında ,illaki Vanguard hackleöeye gerek yok başka bir metot da bulunabilir , daha önce Call of duty Warzone, Apex Legends, Fortnite gibi anti-cheat sistemi olan büyük oyunlara oyun içi ödül sistemine müdahale edilerek hile yapıldı kesinlikle imkansız değil