Valorantta değişik bir ban şekli alıyorum

mami212134

Active Member
Konular
1
RC Point
0
valoranttan bir kere ban yedim val 7 hatası aldım daha sonra başka hesaptan girdiğimde 1. maçın ortasında tekrar val 7 hatası ile ban yedim bilgisayar kitlenmiyor ama ban yiyorum sorun nasıl çözülür 2k değerindeki hesabım gitti

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
delay banı yemişsin kardeşim aynı sorun bendede vardı valorant hwıd bandansa bunu tercih ediyor şu aralar oyuna giriş yapabiliyorsun fakat 45 dk içerisinde o bilgisayardan girdiğin için hesabını banlıyorlar
tek çözüm spoof ben kurtuldum sende kurtulursun inş

zaxower5335

Super Member
Konular
29
RC Point
0
delay banı yemişsin kardeşim aynı sorun bendede vardı valorant hwıd bandansa bunu tercih ediyor şu aralar oyuna giriş yapabiliyorsun fakat 45 dk içerisinde o bilgisayardan girdiğin için hesabını banlıyorlar
tek çözüm spoof ben kurtuldum sende kurtulursun inş
yanlış bilgi vermeyin kral val 5 delay ban

byjacobs

Confirmed Memb.
RC Point
0
hesabın için üzüldüm banlananlar geri açılmıyor benimde gitti 2 yıl once sağlam hesabım sonra bıraktım oyunu

mazyare

Member
RC Point
0
hesabın için üzüldüm banlananlar geri açılmıyor benimde gitti 2 yıl once sağlam hesabım sonra bıraktım oyunu

VortexERA

Ultra Member
Konular
24
RC Point
0
valoranttan bir kere ban yedim val 7 hatası aldım daha sonra başka hesaptan girdiğimde 1. maçın ortasında tekrar val 7 hatası ile ban yedim bilgisayar kitlenmiyor ama ban yiyorum sorun nasıl çözülür 2k değerindeki hesabım gitti
kankam val7 hatasını gidermek için

VALORANT VAL 7 HATASI ÇÖZÜMÜ​

1. Bilgisayarınızda arama kısmına CMD yazın ve çalıştırın
  2. Açılan Komut İstemi'ne "ping 1.1.1.1" kodunu girin ve tamam diyin
  3. İşlem tamamlandıktan sonra ise "Ping 8.8.8.8" kodunu girin ve tamam diyin
    (İki ping değerlerini de girdikten sonra Minimum, Maximum ve Average ping değerlerini öğrenmemiz gerekir. Hangisi ping kodunda MS değeri daha düşükse o ping kodunu seçiniz 1.1.1.1 veya 8.8.8.8)
  4. CMD'yi kapatınız ve bilgisayarda arama yerine "Ağ Bağlantıları" sekmesini açınız ve açılan sekmede kullandığınız ağa çift tıklayınız.
  5. Kullandığınız ağa çift tıkladıktan sonra özellikler kısmına tıklayınız ve Internet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4) yazan yere çift tıklayınız.
  6. Açılan yeni sekmede "Aşağıdaki DNS sunucu adresini kullan" seçeneğini işaretleyip hangi ping adresiniz daha düşükse onu yazınız. Ben 8.8.8.8 / 8.8.4.4 olarak girdim, sizin ping değerinizde diğeri düşük ise 1.1.1.1 / 1.1.4.4 olarak yazınız.
  7. İşlem tamamlandı oyuna girebilirsiniz. Eğer hala hata almaya devam ediyorsanız Valorant destek ekibinden yardım alınız.
    deneyebilirsin hesabın içinde ticket açman gerekecek iyi forumlar