Valorantta Hileyle Nasıl ban Yemem?

Synox61

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Valorantta RealityCheats hilesi ile banı nasıl yemem?

walwadex33

Super Member
Konular
18
RC Point
0
garanti olarak ban yemezsin diye birşey yok çok belli etme diyecem ama yine de ban yersin kardeşim adamların koruması çok sağlam

walwadex33

Super Member
Konular
18
RC Point
0
ben van 152 hatası aldım hileyi kullanamadan ban yedim ama bu sitedeki hileyi kullanmamıştım onun için burda ki hileye birşey diyemem ban yedim 1 sene sonra oyuna girebildim format attım herşeyi denedim bir türlü olmadı sonradan açıldı

Synox61

Super Member
Konular
4
RC Point
0
ben van 152 hatası aldım hileyi kullanamadan ban yedim ama bu sitedeki hileyi kullanmamıştım onun için burda ki hileye birşey diyemem ban yedim 1 sene sonra oyuna girebildim format attım herşeyi denedim bir türlü olmadı sonradan açıldı
Hmm anladım kullanmamak daha iyi

yinemasallah

Admin
Ultra Member
Konular
35
RC Point
0
beleş hileden ne beklion reis 2. elde ban yice 4 ay beklicen ben 4 aydır bekliyorum 2 3 haftaya açılcak. açma açıcaksan da parayla al sağlam bitane

MORGAN

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
kral hile açmak istiyorsan paraya kıyıçaksın yok beleş hileyle gitmez hem güzel paralı hile alıçaksın hemde yanında spoofer viriyorlar istersen 1bin kere banlan açılır o yüzden ya paralı hile al para veremem diyorsan kullanma

Synox61

Super Member
Konular
4
RC Point
0
kral hile açmak istiyorsan paraya kıyıçaksın yok beleş hileyle gitmez hem güzel paralı hile alıçaksın hemde yanında spoofer viriyorlar istersen 1bin kere banlan açılır o yüzden ya paralı hile al para veremem diyorsan kullanma
kullanmam zaten ben merakımdan sormuştum