Valorant'ta Oyuna Girdiğimde Ping Sorunu Yaşıyorum - D-SMART Net

Sevauen5

Active Member
Topics
3
Reaction score
1
RC Point
0
Arkadaşlar Merhaba, yaklaık 1-2 yıldır ALTYAPIMIZ olmadığından, bu lanet interneti kullanmaktayız, Turkcell vs. denedik fakat yaparız olur gibisinden, konuştular gelince yok sinyal sabitlemiyor vs. vs. dediler, ve geri gittiler. Anlayacağınız olmadı internetim ADSL, çoğu Online oyunda zaten Dehşet bir, ping o kadar fazla çıkmasada Valorant'ı oynayamıyorum bile. Oyuna girdiğimde, ping ekranında herşey normal 15MS değerinde, gösteriyor fakat oyuna girince İnternete, tek giriyor olsamda pingim aniden 1100'lere 300'lere çıkıyor ve neredeyse hiç düşmüyor, diğer oyunlardada arada sırada bu oluyor zaten ki. Olmalı Altyapım yok zaten ve internetim 20MBPS fakat TR sunucusu olmayan oyunda 50 MS ila 120 MS arası alırken, valorant'da anlık pingim neden çıkıyor ve düşmüyor? çok fazla video izledim ve Riot desteğe şuanda Bilet gönderdim, burayada yazma gereksinimi duydum, belki bilen arkadaşlar benimle aynı durumu yaşamış veya yaşayan arkadaşlar vardır diye. 90 MS sabit olsun ama oyunu oynayabileyim yeter ki oda yok. :D Kablolu bağlantı sağlıyorum fakat oynanılmıyor. Aktif olarak LoL oynuyorum onda bir sorun yok 19 Ping ile çatır çatır oynuyorum, ping sorunu vs. hiçbir şey ile karşılaşmadım şuana kadar ama Valorant'ı bırak pingi oyunu oynayamıyorum bile oyun başladığında.

ZoomX

Deus É Grande
Veteran
Topics
15
Solutions
192
Reaction score
3,454
RC Point
0
Packet loss yani paket kaybı sorununuz vardır. Bu zamanında bende de olan bişeydi ve internet sağlayıcısıyla alakalı biraz. Sizin yapabileceğiniz bişey yok. Para vereyim de yeter ki şu ping sorunundan kurtulayım diyorsanız, Turkcell Superbox öneriyorum. Altyapısız kullanabiliyorsunuz.

Sevauen5

Active Member
Topics
3
Reaction score
1
RC Point
0
Packet loss yani paket kaybı sorununuz vardır. Bu zamanında bende de olan bişeydi ve internet sağlayıcısıyla alakalı biraz. Sizin yapabileceğiniz bişey yok. Para vereyim de yeter ki şu ping sorunundan kurtulayım diyorsanız, Turkcell Superbox öneriyorum. Altyapısız kullanabiliyorsunuz.
Hocam çok fazla bunun üzerinde araştırma yaptım Regedit üzerinden ayarlar yaptım fazlasıyla denedim şuanda bi problem yok yine çıkıyor fakat oyunu oynayabilirim yorumun için teşekkür ederim.