arkadaşlar ben uzun zamandır düşünüyorum valorantta hile açmayı fakat yedek hesaptan ban yiyince ana hesaptanda ban yiyen kişiler olmuş sizce ban yermiyim hadi olmadı skin changer yüklerim yakalanırmıyım ana hesabımın ban yemesini istemiyorum 
yok kanka ben yedekten ban yersem ana hesaptanda yermiyim ona göre hile acıcam1 kere ban yersen zaten yedek hesabından hiç giremezsin oyuna kendi hesabından bile 3 ay beklemen gerekecek
aynı pc üzerinden girersen belki atabilir sen yine de format atıp deneyok kanka ben yedekten ban yersem ana hesaptanda yermiyim ona göre hile acıcam
Arkadaşta aynı şeyi söylemiş sana zaten. Biraz daha basit anlatayım. "Ana hesabımda hile açıp ban yemekten korkuyorum. Peki yan hesapta hile açıp oynadıktan bir müddet sonra yan hesabım ban yedi. Tamam, eğer yan hesabım ban yediyse, ana hesabım da mı ban yer?" Sonuç olarak evet. Yan hesabında hile kullanıp o hesabın ban yerse ana hesabında yasaklanacaktır.yok kanka ben yedekten ban yersem ana hesaptanda yermiyim ona göre hile acıcam
kalıcımı sürelimi kankaArkadaşta aynı şeyi söylemiş sana zaten. Biraz daha basit anlatayım. "Ana hesabımda hile açıp ban yemekten korkuyorum. Peki yan hesapta hile açıp oynadıktan bir müddet sonra yan hesabım ban yedi. Tamam, eğer yan hesabım ban yediyse, ana hesabım da mı ban yer?" Sonuç olarak evet. Yan hesabında hile kullanıp o hesabın ban yerse ana hesabında yasaklanacaktır.
ve banı ne zaman yerimkalıcımı yoksa sürelimi
kalıcımı sürelimi kanka
n belki atabilir sen yine de format atıp
yedek hesabın var yerse diğer hesabında otomatik ban yerkalıcımı yoksa sürelimi
kalıcımı sürelimi kanka
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
ve banı ne zaman yerim
spooferla hesabımı açabilirmiyim?yedek hesabın var yerse diğer hesabında otomatik ban yer
hayır spoofer hesap açmak için değildir sadece ıp kodun değişir o hesaplara girmeye çalışırsan ban yersin tekrarspooferla hesabımı açabilirmiyim?