Van 152 Banı Nasıl Kaldırılıyor?

Samael08

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Van 152 hatasının çözümünü bilen varmı spoofer vs denedim ama yine aynı şeyler karşılaştım başka bir çözüm var mı bildiğiniz ya da ben yanlış yaptım spooferı bilmiyorum

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Bu hatanın sebebi, VALORANT sunucularıyla iletişim kurulurken veya oyunun kendisiyle ilgili bir sorun oluştuğunda ortaya çıkar. Aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

İnternet bağlantınızı kontrol edin ve bağlantınızın sağlıklı olduğundan emin olun.Oyunu yeniden başlatmayı deneyin ve "VAL 152" hatasının düzelip düzelmediğini kontrol edin."VALORANT" sunucularının bakım zamanlarını kontrol edin. Eğer sunucular bakımdaysa, bir süre sonra tekrar deneyin.Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, "VALORANT" destek ekibiyle iletişime geçin ve sorunu açıklayın. Sorununuzu çözmenize yardımcı olacaklar.

Umarım bu adımlar sorununuzu çözmenize yardımcı olur.

Xaen3

Super Member
Konular
8
RC Point
0
VAN 152. Bu genellikle 4 ay süren bir donanım uzaklaştırması anlamına gelir. iyi forumlar

Croo

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
Val 152 hatası donanın banı olduğunu işaret etmektedir ya 4 ay beklemelisin ya da bios up-down yapıp mac değişip amidew aç ve oyunu yeniden indir. Umarım yardımcı olabilmişimdir iyi günler

swX

Hangi çılgın bana ZİNCİR vuracakmış şaşarım!
Super Member
Konular
1
RC Point
0
4 ay sonra tekrar dene kral

Rowsxd

Legend Member
Konular
10
RC Point
0
Bozuk spooferler denemişsindir veya işlememiştir paralı dışında düzgün spoofer yok.