Y yakupkskn54 Active Member Katılım 31 Eki 2024 Konular 1 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 RC Point 0 10 Şub 2026 #1 hiileri yaparken vanguard vgs hatası falan alıyorum nasıl kapatabılırım yardımıcı olurmsuusnuz
Çözüm nashfw 10 Şub 2026 CMD'yi yönetici olarak başlatın ve; sc stop vgk komutunu yazdıktan sonra enter'a basın hile otomatik olarak tekrar aktif hale geçer.
CMD'yi yönetici olarak başlatın ve; sc stop vgk komutunu yazdıktan sonra enter'a basın hile otomatik olarak tekrar aktif hale geçer.
M magetr Active Member Katılım 15 Şub 2026 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 RC Point 0 15 Şub 2026 #11 güncel olmadığı için Oyla 0 Downvote
P papazingooo Active Member Katılım 5 Eki 2023 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 RC Point 0 19 Şub 2026 #12 görev yöneticisinden başlangıç uygulamalarından kapatmayı dene Oyla 0 Downvote
C cakantugay20 Ultra Member İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye Katılım 6 Şub 2026 Mesajlar 309 Tepkime puanı 1 RC Point 0 20 Şub 2026 #13 yakupkskn54' Alıntı: hiileri yaparken vanguard vgs hatası falan alıyorum nasıl kapatabılırım yardımıcı olurmsuusnuz Genişletmek için tıkla ... ne yaptın bu sorına Oyla 0 Downvote
yakupkskn54' Alıntı: hiileri yaparken vanguard vgs hatası falan alıyorum nasıl kapatabılırım yardımıcı olurmsuusnuz Genişletmek için tıkla ... ne yaptın bu sorına
K kfmn Active Member Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 RC Point 0 26 Şub 2026 #14 c3nkcnk' Alıntı: sc stop vgk bu komudu kullan Genişletmek için tıkla ... İŞE YARAR Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 papazingooo' Alıntı: görev yöneticisinden başlangıç uygulamalarından kapatmayı dene Genişletmek için tıkla ... İŞE YARAR Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 cakantugay20' Alıntı: ne yaptın bu sorına Genişletmek için tıkla ... VGK STOP YAZINCA GEÇER Oyla 0 Downvote
c3nkcnk' Alıntı: sc stop vgk bu komudu kullan Genişletmek için tıkla ... İŞE YARAR Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 papazingooo' Alıntı: görev yöneticisinden başlangıç uygulamalarından kapatmayı dene Genişletmek için tıkla ... İŞE YARAR Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 cakantugay20' Alıntı: ne yaptın bu sorına Genişletmek için tıkla ... VGK STOP YAZINCA GEÇER
rxckstarwe From The Dark Confirmed Memb. İlk Paylaşım İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Katılım 28 Kas 2025 Konular 4 Mesajlar 74 Tepkime puanı 2 Konum Darkness RC Point 0 8 Tem 2026 #15 ben direkt denetim masasından vanguard sılıyorum lol veya valo girerken tekrar yukluyor 100mb gibi birsey Oyla 0 Downvote
ben direkt denetim masasından vanguard sılıyorum lol veya valo girerken tekrar yukluyor 100mb gibi birsey