Virüs - Keylogger

dmxlimithra

Yaptıkların Kadar Yapmadıklarından da Sorumlusun !
Ultra Member
Konular
29
RC Point
0
Arkadaşlar bilgisayarımda keylogger olup olmadığını nasıl anlarım ? Windows defender ile tarama yaptım bir tehdit bulundu dedi temizledim ama var mı yok mu bilmiyorum ?

sabnmmt

Super Member
Konular
5
RC Point
0
Bir yerde görmüştüm doğru mu bilmiyorum
1-Görev yöneticisini aç
2-Ayrıntılara gir
3-en aşağı in
4- system diye bir kısım var ordan SYSTEMİN KULLANICI ADINA BAK EĞER KULLANICI ADINDA SYSTEM YAZIYORSA KEYLOGGER YOK DEMEKTİR EĞER BAŞKA BİRŞEY VARSA GEÇMİŞ OLSUN

dmxlimithra

Yaptıkların Kadar Yapmadıklarından da Sorumlusun !
Ultra Member
Konular
29
RC Point
0
Bir yerde görmüştüm doğru mu bilmiyorum
1-Görev yöneticisini aç
2-Ayrıntılara gir
3-en aşağı in
4- system diye bir kısım var ordan SYSTEMİN KULLANICI ADINA BAK EĞER KULLANICI ADINDA SYSTEM YAZIYORSA KEYLOGGER YOK DEMEKTİR EĞER BAŞKA BİRŞEY VARSA GEÇMİŞ OLSUN
System yazıyor

ByWakko

Super Member
Konular
33
RC Point
0
reis öncelikle söylemem gerekirse pc nde key logger olup olmadığını en kolay şu şekilde anlarsın bilgisiyarına indiripte açılmayan bir program %80 oranında key loggerdir rar dosyasının içerisinde tek dosya ve bu dosya exe dosyası isi gene key logger olabilir (genellikle dll injector program oyun gibi şeyler dağıtılıyor) ve bazen ise içine okadar boş dll atıp sadece 1 program koyuyorlar ve o programa tıkladığında key logger yiyosun ve program açılmıyor veyahut girmeye çalıştığın siteye girmediyse veyahut adam indirme linki fln paylaşıp sahte link paylaştıylsa gene key logger yersin yani reis daha çok söylerimde bunlar yeterli olmuştur umarım key logger yediğini düşünüyosun direkmen hesap şifrelerini değiştirmeye git ve formatla

xLuxry

Ultra Member
Konular
3
RC Point
0
Hocam malwarebytes ile taratın ama bazı ratlar o kadar iyi oluyorki bazıları çıkmıyor.Görev yöneticisinden ayrıntılara girin eğer birden çok system varsa o ratdır ve onu kapatmaya çalıştığınızda mavi ekran yiyeceksinizdir.Kesin çözümü temiz bir format.Format atsanızda siz o dosyayı açtığınız zaman bilgileriniz o kişiye ulaşmıştır iyi forumlar.