Volarant hile öneri

kacakcay

Active Member
Konular
7
RC Point
0
beyler bildiğiniz bi hile varmı vola da aim duvar arkası görme felan

clasicled

Confirmed Memb.
RC Point
0
kuzen valorantın alt yapısı baya sağlam paralı hilede bile ban yeme riskin var en iyisi açma

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
73
RC Point
0
o tarz hileleri çok bulursun ama paralı yada parasız farketmez illa banlanırsın dma kullanmadıgın sürece emulator kullanıp stoplasan bile çok dayanmaz emin ol yani
Ücretsizini bile kolay bulamazsın aslında ,bulan varsa söylesin kullanmak eskiden bazıları vardı hile iyi olmadığı için safe oynasam bile Ban atıyordu oyundan atıyordu ,şu hilelere artık aimbot koymasalar sadece eap kıyaslar Ban oranları yüzde 50 azalır ciddi şekilde,safe oynamak lazım

emmi27

Ultra Member
Konular
73
RC Point
0
Birsürü hile var bedava zaten wallhack olsun yeter ama Vanguard güncelleme aldı mı bilmiyorum eskisi gibiyse free hile bul ama önerim gizli satıcılardan al yakalanmamış olanlardan eğer normal yerlerdn veya free bir cheat kullanırsan rapor edilince anında Valorant dosyalarını ve kernel sys dosyaları kontrol ediyor sertifikasız veya eski leak edilmiş bir driver bulunursa anında ban yiyorsun maç iptal ediliyor sonra HWID + IP ban.
yeni ofsteleri grupda birsi paylaştı ,bende kernel ile esp ve trigger yapmayı denedim ama awk vs si .sys dosyasını oluşurmadı saatlerce çözmeye çalıştım herşey doğruydu sanırım vs 2026 hatası

wadas

Active Member
RC Point
0
en mantıklısı saglam bir emu satın al yada bul emu saglam olunca hile free de olsa sıkıntı cıkmaz

emmi27

Ultra Member
Konular
73
RC Point
0
en mantıklısı saglam bir emu satın al yada bul emu saglam olunca hile free de olsa sıkıntı cıkmaz
öyle olmaz kral kernel deki her hile hızlı ban yer offsetler hemen değişir lisan olmaz vb. çok uzun ve boş hikaye oyun oynamayın yada hilesi oynayın okadarada gerek yok ya