VPN HATASI VERİYOR

cengobaba

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
realuı loader baglanırken vpn hatası verıyor

MUSTANG

Member
İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
RC Point
0

RealUI Loader | Hata​

Hileyi indirirken bir sorun oluştu. Lütfen VPN açıksa kapatın ve tekrar deneyin. Eğer hata devam ederse bir yöneticiyle iletişime geçin.

çözüm nedir ????

johler

Super Member
Konular
5
RC Point
0
aynı sorun bendede vardı pcyi kapatıp açtım ama hala devam ediyor acaba siteyle alakalı bir durummu ?

Berat1905

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
ya sabahtan beri kafayı yedim habire internete bakıyorum vpn kapat dıo kapatıyorum yok arkadaş herşeyi sildim yeniden yükledim demekkı genel bir sorunmuş sıteyle alakalıymış
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Hileyi indirirken bir sorun oluştu. Lütfen VPN açıksa kapatın ve tekrar deneyin. Eğer hata devam ederse bir yöneticiyle iletişime geçin. bu hata dımı beyler sizdekıde

johler

Super Member
Konular
5
RC Point
0
ya sabahtan beri kafayı yedim habire internete bakıyorum vpn kapat dıo kapatıyorum yok arkadaş herşeyi sildim yeniden yükledim demekkı genel bir sorunmuş sıteyle alakalıymış
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Hileyi indirirken bir sorun oluştu. Lütfen VPN açıksa kapatın ve tekrar deneyin. Eğer hata devam ederse bir yöneticiyle iletişime geçin. bu hata dımı beyler sizdekıde
Evet, kankam ama sorun 24 saat içerisinde çözülecekmiş. Şuan onunla ilgileniyorlar bekleyecegiz

furqanbozkur

Confirmed Memb.
İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
RC Point
0
evet sürekli aynı hata bende alıyorum deliricemm vpn de yok pc de

serseri 05

Ultra Member
İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
RC Point
0
Planlanmış-2025-04-15 22:00 ile 2025-04-23 10:00 UTC arasında SYD (Sidney) veri merkezinde planlanmış bakım gerçekleştireceğiz.