vuln driver hatası alıyorum wolftü ve pubg

Status
Not open for further replies.

yusuf hackerrr

squiZy
Ultra Member
Topics
4
Reaction score
2
RC Point
0
vuln driver hatası alıyorum pubg ve wolftü de sorun ne ne yapmalıyım?

Solution
Başlat menüsünden Cihaz Güvenliğini açın
Çekirdek Yalıtım ayrıntıları bölümünden Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist (Microsoft Güvenlik Açığı Olan Sürücü Engelleme Listesi) seçeneklerini kapatın

1737820404777.png
1737820379701.png

Eğer sorun hâlâ devam etmekteyse cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin:

reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f

1737820526453.png

Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Yukarıdaki çözüm işe yaramadıysa veya windows sürümünüz 22h2 değilse bilgisayarınız da her hangi bir anti virüs yazılımı...

themirsen

trece.
Moderator
Topics
7
Solutions
26
Reaction score
38
RC Point
0
Başlat menüsünden Cihaz Güvenliğini açın
Çekirdek Yalıtım ayrıntıları bölümünden Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist (Microsoft Güvenlik Açığı Olan Sürücü Engelleme Listesi) seçeneklerini kapatın

1737820404777.png
1737820379701.png

Eğer sorun hâlâ devam etmekteyse cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin:

reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f

1737820526453.png

Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Yukarıdaki çözüm işe yaramadıysa veya windows sürümünüz 22h2 değilse bilgisayarınız da her hangi bir anti virüs yazılımı bulunmasından kaynaklanmaktadır.
Bilgisayarınızdan Avast, Kaspersky, Faceit AC, Malwarebytes, Avg v.b tüm anti virüs yazılımlarınızı silin bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.
Buna rağmen hâlâ hata vermekteyse bilgisayarınızı formatlamanız gerekecek çünkü sildiğiniz bir anti-virüs yazılımının sürücüsü hâlâ bilgisayarınızda çalışıyor demek.
İyi forumlar.

Attachments

• 1737820382855.png
    1737820382855.png
    7.2 KB · Views: 8
Solution
Status
Not open for further replies.