adminler hesabınızı fixleyince düzeliyor bır admın bu konu ıcın hesabı fixledim tekrar dene yazmıştı kullanıcı oldu demiştihileyi yükleye basıyorum fakat reklam onayı kısmı gelmiyor.
Tüm antivirüs kapalı windows home kulanıyorum
Malesef bilgisayar da wifi yokEğer imkanınız varsa mobil internetteniniz üzerinden bağlanıp, tekrar dener misiniz?
Yeni bir hesap açıp denedim reklam onayı yeri geldi sanırım bu hesapta sorun varEğer imkanınız varsa mobil internetteniniz üzerinden bağlanıp, tekrar dener misiniz?
Evet yeni bir hesapta denedim ve olduadminler hesabınızı fixleyince düzeliyor bır admın bu konu ıcın hesabı fixledim tekrar dene yazmıştı kullanıcı oldu demişti
usb ile baglayıp usb paylasımından acabılırsın evın wıfısıne baglanırsan adaptor olarak kullanırsın telefonu bende eskı j7 vardı wıfı adaptorunu kırınca laptopun onunla baglanıyodum ınterneteMalesef bilgisayar da wifi yok
Hesap fixlenince sorun çözülecek sanırım yeni bir hesap açtım onda reklam onayı geldiusb ile baglayıp usb paylasımından acabılırsın evın wıfısıne baglanırsan adaptor olarak kullanırsın telefonu bende eskı j7 vardı wıfı adaptorunu kırınca laptopun onunla baglanıyodum ınternete
admine yaz gormeyebılırHesap fixlenince sorun çözülecek sanırım yeni bir hesap açtım onda reklam onayı geldi