Windows: RealUI Loader kapanma sorunu alternatif çözümler...

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0

Merhaba sayın RealityCheats sakinleri,
Bildiğiniz üzere RealUI Loader windows tarafından otomatik olarak kapatılıyor.Ben de bu sorunu yaşadım ve hiçbir şekilde çözememiştim.
Windows Korumaları'nın olduğu her yeri aradım ve korumaları kapattım ama hala olmamıştı.
Sonra Windows Defender Güvenlik Duvarı'nın oraları incelerken bir yeri farkettim.
Oradan da çözümü buldum. Çözüm ne miydi? Anlatmaya başlayalım:

Konuyu görebilmek için önce yorum yapıp sonra beğenmelisiniz!

Dipnot: Tüm bunları uyguladığınız takdirde %100 çözülecektir diye bir şey yok.Başka sebeplerden dolayı da kapanıyor olabilir onun için diğer kullandığınız sitelerin hile artıkları vb. virüs vb. kalmış olabilir bu yüzden bilgisayarınızı kontrol edin!Ama bunları uygulayarak yüksek ihtimalle çözeceksiniz.

Artık yazı bitti şükür. Kolay gelsin İyi Hileler İyi Forumlar...​

Ekli dosyalar

• 1649158173796.png
    1649158173796.png
    50.4 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Space İs god

Legend Member
Konular
27
RC Point
0
Keşke biraz daha kısa ve basit anlatabilseydiniz çoğu kullanıcı okumaya bile üşenecektir ama elinize sağlık bu arada.

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
Keşke biraz daha kısa ve basit anlatabilseydiniz çoğu kullanıcı okumaya bile üşenecektir ama elinize sağlık bu arada.
Ama tüm alternatifleri anlatmazsam çözülememe ihtimali %0.1'e inerdi ve böylece buraya gelip çözemedim ben diyebilirlerdi bu yüzden bildiğim tüm çözümleri anlattım.Görüşünüzü bildirdiğiniz için teşekkürler.

Son düzenleme:

NinjaADAM

Her Zaman İleriye
Super Member
Konular
21
RC Point
0
Okumak icin yazalım bakalım