Windows sürümü hileleri açmıyor

beroboz

ZK.esl
Super Member
Konular
8
RC Point
0
merhaba windows 11 pro sürümünü kullanmaktayım wolftü olsun pubg mobile olsun bu hileleri açmıyor sürüm düşürmemiz gerekiyormuş windows sürümü düşürmek istemiyorum güncelleme almıyor, peki bu hep böylemi olucak yani hilelere update gelse bu durum düzeltilemezmi ?

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
RC Point
0
Öncelik ile arama çubuğuna "winver" yazar mısın?
Yüksek ihtimal ile sürümün : 22H2

Hileler için 22H2 desteği gelecek mi?

-Bunu biz bilemeyiz. Bir tahminde bulunacak olsam gelecektir.
Tabi hileyi hemen kullanmak istiyorum diyorsanız sürümünüzü düşürmenizi tavsiye ederim.

Sürüm düşüklüğüne gittiğin zaman dosyalarını kurtaramazsın. Hiç bir türlü,İso indirerek düşürebilirsin.

Sürüm önerisi isteyecek olursan ; Windows 10 21H2,21H1,1909
Windows 10'da kalmak istemiyorum,Windows 11'e geçmek istiyorum diyorsan tabi geçebilirsin ama hilenin daha stabil çalışması için Windows 10 öneririm.

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
Merhaba, bu konu ile ilgili gerekli açıklamalar birçok konuda yapıldı lütfen bir konu oluşturmadan önce çözümünün yada konuya benzer bir konunun forumda olup olmadığına göz atın.

Osderda*
Çalışmalarımızı başlattık, kısa bir süre içerisinde hilelerimizi güncelleyeceğiz.
Şimdilik bu yöntemle hilelerimizin çalışmasını sağlayabilirsiniz.:

- Windows Güvenliği -> Cihaz Güvenliği -> Çekirdek Yalıtım. Bu kısımda Bellek Bütünlüğünü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneğini kapatıyoruz.
https://prnt.sc/cyUg8JMl0kye

Eğer hala sorun devam ediyorsa, cmdyi yönetici olarak başlatıp şu kodları giriyoruz ve bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz:
cmd:

reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
cmd:

reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f

Eğer driver hala yüklenmiyorsa, bilgisayarınızda ki antivirus yazılımlarınızı(Avast,avg, malwarebytes , Kaspersky,feceit ac v.b) silin bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin. iyi forumlar.

SAPLAYICITM

LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ !!!!!!!!
Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
windows sürümü ile ilgili bir durum bu sürüm düşürmen lazım.

beroboz

ZK.esl
Super Member
Konular
8
RC Point
0
bende çekirdek yalıtımı diye bir yer yokaradığımda bile bu sayfaya artık ulaşamazsınız diyor
Merhaba, bu konu ile ilgili gerekli açıklamalar birçok konuda yapıldı lütfen bir konu oluşturmadan önce çözümünün yada konuya benzer bir konunun forumda olup olmadığına göz atın.

Osderda*
Çalışmalarımızı başlattık, kısa bir süre içerisinde hilelerimizi güncelleyeceğiz.
Şimdilik bu yöntemle hilelerimizin çalışmasını sağlayabilirsiniz.:

- Windows Güvenliği -> Cihaz Güvenliği -> Çekirdek Yalıtım. Bu kısımda Bellek Bütünlüğünü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneğini kapatıyoruz.
https://prnt.sc/cyUg8JMl0kye

Eğer hala sorun devam ediyorsa, cmdyi yönetici olarak başlatıp şu kodları giriyoruz ve bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz:
cmd:

reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
cmd:

reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f

Eğer driver hala yüklenmiyorsa, bilgisayarınızda ki antivirus yazılımlarınızı(Avast,avg, malwarebytes , Kaspersky,feceit ac v.b) silin bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin. iyi forumlar.