• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

Windows update

Wisyon27

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Merhaba arkadaşlar samsung bir leptopum var güncellemelwri kapattim windows updatede komple kapalı olmasina rağmen durmadan windows u guncellememi istiyor falat güncellersem bi ofis programim calişmicak bunu kapatmanin farklı.bir yolunu bilen varsa yardım edebilirmi ?

bymaster23

Super Member
Konular
3
RC Point
0
bilgisayar ayarlarından windo.. güncellemelerini almayı kapata bilirsin böylelikle güncellemeni istemez kanka

caner321

ByHenrick
Super Member
Konular
2
RC Point
0
windowsun modlanmış sürümleri var superlite gibi vs eğer kullanmak zorundaysan bunlara bi arastirabilirsin bende suan bile modlanmis windows surumunu kullaniyorum flash ile boot etmistim

ayemjesus

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Windows update blocker 1.7 kullandım bir ara işe yazıyordu şimdiki sürümlerde emin değilim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Windows update blocker 1.7 kullandım bir ara işe yazıyordu şimdiki sürümlerde emin değilim
Ya da Windows performance edition

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
Windows Update'te siz kapatmış olmanız halinde sizden güncelleme yüklemesi istemesi imkansız fakat siz kapattığınızı düşünüp tam olarak kapatmamışsanız açık kalma ihtimali bir hayli yüksektir.

1.Güncellemeleri ileri bir tarihe taşıyabilirsiniz.
2.Hizmetler (services.msc) den de Windows Update i devre dışı bırakıp durdurabilirsiniz.

@Wisyon27