wolf team loader yuklenınce mavi ekran verıyor

derekhale03

Active Member
Konular
1
RC Point
0
loader yuklenirken tam mavi ekran veriyor pc kapanıyor daha dün yoktu bugun oldu neden acaba

canhacys

Active Member
RC Point
0
windows sürümü ile alakalı bir durum olabilir bu sitede çok önceden de geçti bu konular 22h2 gibi sürümlerinde sürekli olmasa da mavi ekran sorunu verebiliyor. Pc yeniden başlayınca tekrar bir elle restrat at açar açmaz defender kapa düzelecektir.
Benim sistemim de 22H2 ama şimdiye kadar hiç mavi ekran sorunu yaşamadım. Sadece sürümden kaynaklandığını düşünmek doğru olmayabilir, başka bir sürücü, donanım ya da yazılım çakışması olabilir. Hata koduna bakmadan net bir şey söylemek zor

harun can

Active Member
RC Point
0
bendede öyle
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

vallahi takla düzeltilmeli bence

Cihanak01

Confirmed Memb.
Konular
9
RC Point
0
Benim sistemim de 22H2 ama şimdiye kadar hiç mavi ekran sorunu yaşamadım. Sadece sürümden kaynaklandığını düşünmek doğru olmayabilir, başka bir sürücü, donanım ya da yazılım çakışması olabilir. Hata koduna bakmadan net bir şey söylemek zor
genelleme yapmadım forumda 2 sene önce de böyle konular geliyordu yine aynı durum olabileceğinden söz ettim buna uygun çözümler arayıp denerse belki de olumlu sonuç alabilir ek olarak benimde sürümüm 22h2 ancak mavi ekranı bana da verip duruyor

casperstaff

Member
RC Point
0
bilgisayarını kontrol et hocam bizde böyle sorunlar yok veya hilede böyle sorun yok
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

anti virüs varsa kaldır hocam