İşe yarar bir yorum tebrik ederim adam doğru söylüyor uzun süre spam yada gereksiz yorum atarsan ceza alma şansın varsaniye vermesi normal herkezde var o saniye ama konulara attığın mesajlar spam olmasın yada insanların mesajlarını kopyala yapıştır yapma yoksa ceza alırsın
yanışlıkta bir ikiker yaptım kopyala yapıştır bişey olmaz dımısaniye vermesi normal herkezde var o saniye ama konulara attığın mesajlar spam olmasın yada insanların mesajlarını kopyala yapıştır yapma yoksa ceza alırsın
evet oyüzden süre koymaları güzel birşey hak verdiğin için teşekkür ederimİşe yarar bir yorum tebrik ederim adam doğru söylüyor uzun süre spam yada gereksiz yorum atarsan ceza alma şansın var
Rica ederim hak veriyorum zaten düzgün bir cevap yazmışsın ben teşşekür ederimevet oyüzden süre koymaları güzel birşey hak verdiğin için teşekkür ederim
saniye koymasa iyi oldu bedne 30 dakıka falan uruşacamRica ederim hak veriyorum zaten düzgün bir cevap yazmışsın ben teşşekür ederim
evet oyüzde
wolftam hack ban rıskı yok dımıevet oyüzden süre koymaları güzel birşey hak verdiğin için teşekkür ederim
bak hiçbir hile risksiz değildir belli etmezsen ve hile fix yemezse ban yemezsin ben kendi hesabımla oynuyorum sorun çıkmıyor ama bu çıkmayacağı anlamına gelmezwolftam hack ban rıskı yok dımı
Spam Yapılmasıın Diye.yapıyorum ama sanıye verıyor
bedne hıle var ama benım kınde esp sekme var tek ama ban rıskı yo kbak hiçbir hile risksiz değildir belli etmezsen ve hile fix yemezse ban yemezsin ben kendi hesabımla oynuyorum sorun çıkmıyor ama bu çıkmayacağı anlamına gelmez
tamam işte reality cheatınki deilmibedne hıle var ama benım kınde esp sekme var tek ama ban rıskı yo k