Wolfteaam RC VIP Hack

fekinci3466

Super Member
Konular
8
RC Point
0
Oyun hile ile giriyorum ilk 20 dk sıkıntı yok daha sonra

AAH_Yasaklı eşya uyarısı verip oyundan atıyor 1 değil 2 değil artık can sıkıcı olmaya başladı

EpicBey44444

👑
Super Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
3
RC Point
0
Seni yasakli esya diye atiyor bu genelde parali wolftu hilesi ozelligi wolftu ile alakasi yok adam parali wolftu hilesi almis onun ozelleliginden atabiliyor kullandim biliyorum

fekinci3466

Super Member
Konular
8
RC Point
0
Çok sinir bozucu bir durum ya odadan atsa neysede bir daha hileyi aç oyuna gir hileyi ayarla falan sıkmaya başladı 1 değil 2 değil bide

IKIZILReis

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Bu durum kullandığın hileyle alakalı değil oyuna girerken hileni belli edersen gizlice hile kullanan oyuncular seni kendi hilelerinden Oyundan atma hilesiyle atarlar bir daha yaparsan yine atarlar bu sebeple hileni belli etmemen gerek önerim.
Aynen kanka burda ki wolftü hilesi ile alakası yok goldhack var adamlarda senin hile olduğunu anladıklarında oyundan yasaklı atıyorlar

Bordows

Banned Member
RC Point
0
Çok Yüksek İhtimal wlpciler atmıştır yada envanterinden bi eşyanın süresi bittiğinde oluyor

rc250

Banned Member
RC Point
0
Bu durum kullandığın hileyle alakalı değil oyuna girerken hileni belli edersen gizlice hile kullanan oyuncular seni kendi hilelerinden Oyundan atma hilesiyle atarlar bir daha yaparsan yine atarlar bu sebeple hileni belli etmemen gerek önerim.
hile de ban var mı
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

hileni belli etmeden oyna
ban varmı hilede