Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Kaynak Kodu Wolftü All Server & Real Envanter Hack & ESP Source Code (kırek by df)

Laudy

先苦后甜
Confirmed Memb.
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
9
RC Point
0
:yazili_anlatim:

Program içerisinde esp, mega jump, godmode, movespeed, real İnventory gibi bir çok şey vardır.
C# diliyle yazılmıştır ve kaynak kodları açık hale getirilmiştir. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
DnSpy aracılığı ile kaynak kodlara ulaşabilirsiniz !

Eğer bir sorun yaşarsanız yorum yapmanız yeterlidir, yardımcı olmaya çalışırım.

:resimler:

nGjMQI.png

:notlar:

Programı para karşılığı satmak kesinlikte yasaktır.

Kodlama Dili: C#
Kaynak: Source & Pointer & Hack

:ivt:

İndirme Bağlantısı : https://linkisalt.net/PUxel

Virüstotal : https://www.virustotal.com/gui/file/a041017d39f821afac8247c0ead9e6e396522cd24facf8b0ecd5d0fb6a651160

Moderatör tarafında düzenlendi:

realbenmemos

GÜN OLUR,DÜN OLURSUN, BUGÜN VAR,YARIN YOK,OLURSUN
Super Member
Konular
27
RC Point
0
kanka daha detaylı anlatırmısın nasıl yapcağımız hakkında

Laudy

先苦后甜
Confirmed Memb.
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
9
RC Point
0
kanka daha detaylı anlatırmısın nasıl yapcağımız hakkında
Hocam DnSpy programını indirip programın kaynak kodlarına erişim sağla. Hile kodlamaktan az çok anlıyorsan sana verdiğim programın kaynak kodlarından konuda gösterdiğim kısıma gel hile özelliklerinin pointerlerini sourcelerini çekip sıfırdan hile yaratabilirsin. Ama eac bypass'a ihtiyacın olacak...

realbenmemos

Super Member
Konular
27
RC Point
0
Hocam DnSpy programını indirip programın kaynak kodlarına erişim sağla. Hile kodlamaktan az çok anlıyorsan sana verdiğim programın kaynak kodlarından konuda gösterdiğim kısıma gel hile özelliklerinin pointerlerini sourcelerini çekip sıfırdan hile yaratabilirsin. Ama eac bypass'a ihtiyacın olacak...
aga sen çok değişik seşyler söylüyosun sabahtan berı denıyorum bır turlu yapamadım senlık sorun yok elıne emine sağlık ama burdakı herkes konuya yabancı kaynak kodlarına nerden erişim sağlicaz bılmem ne bunlar bıze çok uzak sen bunu herkese açık hale getırsın wolftü rcvıp hack gıbı mesela

Burakoyuncu

Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
3
RC Point
0
hile nasıl acılıyor anlamadım

Laudy

先苦后甜
Confirmed Memb.
Konular
9
RC Point
0
aga sen çok değişik seşyler söylüyosun sabahtan berı denıyorum bır turlu yapamadım senlık sorun yok elıne emine sağlık ama burdakı herkes konuya yabancı kaynak kodlarına nerden erişim sağlicaz bılmem ne bunlar bıze çok uzak sen bunu herkese açık hale getırsın wolftü rcvıp hack gıbı mesela
Kardeşim yazdığımı iyi okursan dediğimi anlarsın. DnSpy programını indirip kaynak kodlarına zaten erişim sağlayabilirsin. Açık hale getirildi zaten. Sen hile kodlamaktan anlamıyorsan zaten zahmet etme işine yaramaz

realbenmemos

Super Member
Konular
27
RC Point
0
Kardeşim yazdığımı iyi okursan dediğimi anlarsın. DnSpy programını indirip kaynak kodlarına zaten erişim sağlayabilirsin. Açık hale getirildi zaten. Sen hile kodlamaktan anlamıyorsan zaten zahmet etme işine yaramaz
Maalesef Anlamıyorum burdada anlayanın çıkcağını düşünmuüyorum ama yınede elıne sağlık yararlı bır konu olmuş hocam

Laudy

先苦后甜
Confirmed Memb.
Konular
9
RC Point
0
Maalesef Anlamıyorum burdada anlayanın çıkcağını düşünmuüyorum ama yınede elıne sağlık yararlı bır konu olmuş hocam
Teşekkürler. Ben hileyi yapmasına yaparım fakat wolftü easy anti cheat ( güvenlik programı ) kullandığı için bypass edip unsafe hale getirmemiz gerekir. Benim elimde eac bypass bulunmadığı için yapsam da hile çalışmaz. O yüzden forumda eac bypassı olanın işine yarar bir tek bu program.