wolftü avx desteği

Panncafe54

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Merhabalar, wolftü hiledinde avx ile ilgili bir update yapılacaktı da bugün gün içerisinde yayınlanacak mı ?

bordoyz6161

Confirmed Memb.
RC Point
0
windows güvenliğinden cihaz güvenliğine girip çekirdek yalıtımını kapatın
Tamam da Abi Desteklemiyor Nasıl Kapatayım Admin Acıklama yaptın Avx Yani İşlemciler Eski Oldugu İçin Giremiyoruz Onları Gördük Admin Paylaştı O Kırmızılar Desteklenmiyor Olanlar Yeşil Hale Getiricek ki Bizle Ole Girecegiz Yani Destekliyor Yazması Lazım 9 Gündür Giremiyorum Günceleme Gelse Saten Girecegim bende
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Tamam da Abi Desteklemiyor Nasıl Kapatayım Admin Acıklama yaptın Avx Yani İşlemciler Eski Oldugu İçin Giremiyoruz Onları Gördük Admin Paylaştı O Kırmızılar Desteklenmiyor Olanlar Yeşil Hale Getiricek ki Bizle Ole Girecegiz Yani Destekliyor Yazması Lazım 9 Gündür Giremiyorum Günceleme Gelse Saten Girecegim bende
Erişmeye Calıştıgınız Sayfa Desteklenen Özelliklere sahip degildir ve Kullanılmaz yazıyor cekirdek yalıtımını acdıgım zaman

bordoyz6161

Confirmed Memb.
RC Point
0
İnsider Abi Kurban Olayım Bugun Adminle Konusta abi cok istiyorum girmek abi alla rızası için benim gibi giremeyen kardeşlerim cok Lolur Abi Şu İşlemci Sorunu Avx Düzelsin

bordoyz6161

Confirmed Memb.
RC Point
0
YAV ARKADAŞ NEZAMAN GİRECEGİZ ARTIK VARYA COK SIKILDIM ACAYIP SEKILDE DARLANDIM YETER LA BUNE LA ABİ ALLA AŞKI İÇİN YA KIMSE İLGİNELENMİYORMU DAHA BİR KERE NASIP OLMADI GİRMEK ARKADAŞ NEZAMAN GELECEK BU GUNCELLEME DUYURU YAPMIŞ TINIZ AYLA SES SEDA YOK ABİ BARİ SOLEYİN YA BU NEDİR ABİ YA

kullagali

Member
RC Point
0
Arkadaşlar Admin'in son yazdığı açıklamaya özen gösterelim, halledilmeyecek birşey değil çalışmalar sonucunda en kısa zamanda sorun ortadan kalkacaktır.

babapro12301

Member
RC Point
0
YAV ARKADAŞ NEZAMAN GİRECEGİZ ARTIK VARYA COK SIKILDIM ACAYIP SEKILDE DARLANDIM YETER LA BUNE LA ABİ ALLA AŞKI İÇİN YA KIMSE İLGİNELENMİYORMU DAHA BİR KERE NASIP OLMADI GİRMEK ARKADAŞ NEZAMAN GELECEK BU GUNCELLEME DUYURU YAPMIŞ TINIZ AYLA SES SEDA YOK ABİ BARİ SOLEYİN YA BU NEDİR ABİ YA
hacı patlatıyorsun ya sen 😂

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
canlar, şuanda gayet esk işlemciler içinde uyumluluk ekledim ancak zamana dayalı oyun sonu çökme meydana geldiğinden size tam stabil ürün sunmak amacıyla bekletiyorum. Bu sorunda düzeldiğinde kusursuz bir hile göreceksiniz.