X xapi Active Member Katılım 7 Tem 2025 Konular 10 Mesajlar 35 Tepkime puanı 4 RC Point 0 21 Şub 2026 #1 hangisini açsak ban atıyor oyun güncelleyin hileyi artık
C CASELLA5 Confirmed Memb. Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 74 Tepkime puanı 3 RC Point 0 24 Şub 2026 #11 HESAPLAR AÇILDI Oyla 0 Downvote
K kadir0101 Confirmed Memb. Katılım 26 Şub 2023 Konular 18 Mesajlar 91 Tepkime puanı 6 RC Point 0 26 Şub 2026 #12 açılmaz o ban gecmis olsun Oyla 0 Downvote
Y yusuf21krl Active Member Katılım 27 Nis 2023 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 RC Point 0 26 Şub 2026 #13 bende ban yok nerden çıktı bu ban Oyla 0 Downvote
K kfmn Active Member Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 20 Tepkime puanı 0 RC Point 0 26 Şub 2026 #14 xapi' Alıntı: hangisini açsak ban atıyor oyun güncelleyin hileyi artık Genişletmek için tıkla ... HOCAM ASORUN SENDE Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 kadir0101' Alıntı: açılmaz o ban gecmis olsun Genişletmek için tıkla ... SPOFER KULLANSA GEÇER BELKİ Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 BozoHanoglu' Alıntı: daha yeni oyundan attı yasaklı eşya diyip bakacaz atmış mı ban Genişletmek için tıkla ... ATMIŞTIR HER TÜRLÜ Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 yusuf21krl' Alıntı: bende ban yok nerden çıktı bu ban Genişletmek için tıkla ... KNK WOLFTEAMIN KORUMASINDAN DOLAYI Oyla 0 Downvote
xapi' Alıntı: hangisini açsak ban atıyor oyun güncelleyin hileyi artık Genişletmek için tıkla ... HOCAM ASORUN SENDE Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 kadir0101' Alıntı: açılmaz o ban gecmis olsun Genişletmek için tıkla ... SPOFER KULLANSA GEÇER BELKİ Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 BozoHanoglu' Alıntı: daha yeni oyundan attı yasaklı eşya diyip bakacaz atmış mı ban Genişletmek için tıkla ... ATMIŞTIR HER TÜRLÜ Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 yusuf21krl' Alıntı: bende ban yok nerden çıktı bu ban Genişletmek için tıkla ... KNK WOLFTEAMIN KORUMASINDAN DOLAYI
Tekakinreis Super Member Katılım 5 Kas 2021 Konular 14 Mesajlar 170 Tepkime puanı 12 RC Point 0 26 Şub 2026 #15 beytullahydr' Alıntı: açılmaz o ban bilgine Genişletmek için tıkla ... Sunucuya girerken yasaklı uygulama kullanımından sunucudan atıyor o bandan mı bahsediliyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 yusuf21krl' Alıntı: bende ban yok nerden çıktı bu ban Genişletmek için tıkla ... dün geldi bana ya sunucuya girerken yasaklı program kullandığınız için sunucuya giremediniz diyor oyundan atıyor Oyla 0 Downvote
beytullahydr' Alıntı: açılmaz o ban bilgine Genişletmek için tıkla ... Sunucuya girerken yasaklı uygulama kullanımından sunucudan atıyor o bandan mı bahsediliyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 yusuf21krl' Alıntı: bende ban yok nerden çıktı bu ban Genişletmek için tıkla ... dün geldi bana ya sunucuya girerken yasaklı program kullandığınız için sunucuya giremediniz diyor oyundan atıyor
Y yusuf21krl Active Member Katılım 27 Nis 2023 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 RC Point 0 27 Şub 2026 #16 Tekakinreis' Alıntı: Sunucuya girerken yasaklı uygulama kullanımından sunucudan atıyor o bandan mı bahsediliyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 dün geldi bana ya sunucuya girerken yasaklı program kullandığınız için sunucuya giremediniz diyor oyundan atıyor Genişletmek için tıkla ... karşı taraftaki hileler yasaklı atmış olabilir Oyla 0 Downvote
Tekakinreis' Alıntı: Sunucuya girerken yasaklı uygulama kullanımından sunucudan atıyor o bandan mı bahsediliyor Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 26 Şub 2026 dün geldi bana ya sunucuya girerken yasaklı program kullandığınız için sunucuya giremediniz diyor oyundan atıyor Genişletmek için tıkla ... karşı taraftaki hileler yasaklı atmış olabilir
Tekakinreis Super Member Katılım 5 Kas 2021 Konular 14 Mesajlar 170 Tepkime puanı 12 RC Point 0 27 Şub 2026 #17 yusuf21krl' Alıntı: karşı taraftaki hileler yasaklı atmış olabilir Genişletmek için tıkla ... yok kanka yasaklı değil iki gündür kampa giremiyorum ya yasadışı program kullandınız felan yazıyor Oyla 0 Downvote
yusuf21krl' Alıntı: karşı taraftaki hileler yasaklı atmış olabilir Genişletmek için tıkla ... yok kanka yasaklı değil iki gündür kampa giremiyorum ya yasadışı program kullandınız felan yazıyor
Y yusuf21krl Active Member Katılım 27 Nis 2023 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 RC Point 0 27 Şub 2026 #18 Tekakinreis' Alıntı: yok kanka yasaklı değil iki gündür kampa giremiyorum ya yasadışı program kullandınız felan yazıyor Genişletmek için tıkla ... inşallah düzelir ban olsaydı oyun bile iremezdin Oyla 0 Downvote
Tekakinreis' Alıntı: yok kanka yasaklı değil iki gündür kampa giremiyorum ya yasadışı program kullandınız felan yazıyor Genişletmek için tıkla ... inşallah düzelir ban olsaydı oyun bile iremezdin
by1ero Rengoku Insider Katılım 15 Haz 2025 Konular 15 Mesajlar 478 Çözümler 6 Tepkime puanı 181 Yaş 25 Web sitesi guns.lol RC Point 0 28 Şub 2026 #19 şuan bildiğim kadarıyla ban yedirtmiyor Oyla 0 Downvote
A aylaklar47 Active Member Katılım 25 Mar 2020 Konular 1 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 RC Point 0 1 Mar 2026 #20 bu sorun uzun zamandır devam ediyor Oyla 0 Downvote