wolftü Battleye Sorunu

sinansazren

Active Member
Konular
6
RC Point
0
arkadaşlar yaklasık 1 aydır kullandıgım wolftü hesabım hilenin açılmasından 1 oyun sonra kendiliğinden hata vermişti eğer hile kullanıcaksanız kendi hesabınızdan girmeyin anakart hatası bile yiyebilirsiniz wolftü hile yapımcıları gereken herşeyi yapıyordur umarım bu sorunlar düzelir 2 yıldızlı hesabım pert oldu üzülmüyorum ama bir başkomutan mareşel hesabından girmeyin ben yandım siz yanmayın ki yeni hile gelene kadar

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    369.7 KB · Görüntüleme: 24
Çözüm
joygame hesapları 2 3 hafta içerisinde açıyor çok endişe etmeyin. Hilemizi yeni güncelledim ve gözlemliyorum. Kimisi haftalardır kullanmakta kimisi sizin gibi 1 kere yasaklanıp hala oyuna girebilmektedir. Yani burada tek defa bile olsa açtığınız özellik çok önemldiri. Yeni anti cheat battleye olduğundan bilgisayarınızı tamamen kişisel alanınızı intikal ettiğinden her bir internet taramasına, ekranınızda anlık görüntülemeler kadar gözlemleyip inceliyor. Bu yüzden ne yaptığınıza çok dikkat etmeli, açtığınız tuşlu özellikleride dikkat etmeniz gerekiyor

snoxy2

Ultra Member
Konular
2
RC Point
0
bu ban 1 ay sürdükten sonra açılıyor diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim bende kendi hesabımda bunun gibi ban almıştım bi süre sonra düzeldi nedenini bilmiyorum

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
51
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
joygame hesapları 2 3 hafta içerisinde açıyor çok endişe etmeyin. Hilemizi yeni güncelledim ve gözlemliyorum. Kimisi haftalardır kullanmakta kimisi sizin gibi 1 kere yasaklanıp hala oyuna girebilmektedir. Yani burada tek defa bile olsa açtığınız özellik çok önemldiri. Yeni anti cheat battleye olduğundan bilgisayarınızı tamamen kişisel alanınızı intikal ettiğinden her bir internet taramasına, ekranınızda anlık görüntülemeler kadar gözlemleyip inceliyor. Bu yüzden ne yaptığınıza çok dikkat etmeli, açtığınız tuşlu özellikleride dikkat etmeniz gerekiyor

Çözüm

sinansazren

Active Member
Konular
6
RC Point
0
Anakarta gömülü ban varmıdır çünkü 2 hesapta aynı sorunu yaşadım üçüncü kez yeni hesap açtım onda da hileyi aktif ettim yine aynı sorun çıktı ondan sonra cihaza formatladım yeni orijinal hesabımı açtım onda hileyi aktif etmedim şu anda hiçbir sıkıntı yok

selman41

Member
RC Point
0
ya beyler indirdim de anlamadım girmiyor sürekli deniyorum güvenlik duvarını vs de kapattım açılmıyor komut kısmınıda yapıyorum

C:\Windows\system32> stop vgk
'stop' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

böyle bişiy var nedir bu anlamadım ya

aysunckr

Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
2
RC Point
0
adamlar paralı hileye ban atmıyor beleş hileye ban atıyor düpe düz saçmalıktan ibaret oynamayın şu oyunu

dmxlimithra

Yaptıkların Kadar Yapmadıklarından da Sorumlusun !
Ultra Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
29
RC Point
0