wolftü cogu yasaklı atma bahsedicem

samira1

Super Member
Konular
20
RC Point
0
Arkadaşlar Rc yönetimi ve diğer dostlar. vip hilemizi kullanıyoruz diye yüksek rütbeli kişiler wlp ile yanı yasaklı silah kullandınız diye atılıyoruz
buna varmıdır bir çare . yani biz wlp olan kişileri oyunda görebilirmiyiz bizi atmadan önce

aliosmanakso

Super Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
13
Web sitesi
www.instagram.com
RC Point
0
bu konu hakkında bende admine yazcaktım harbiden bu konu hakkında bilgi edinmek lazım görsek cok iyi olurdu

melihbaba333

Super Member
Konular
2
RC Point
0
Usta öyle bir hile olması mümkün değil çünkü ikiside farklı bir hile hem wolftünün bile algılayamadığı hileyi nasıl algılayacak,hileyi sana bildirip göstermesi zor olacak iş,vallaha olursada iyi olur bende aynı durumdan şikayetciyim çok yasaklı atan var.

samira1

Super Member
Konular
20
RC Point
0
Usta öyle bir hile olması mümkün değil çünkü ikiside farklı bir hile hem wolftünün bile algılayamadığı hileyi nasıl algılayacak,hileyi sana bildirip göstermesi zor olacak iş,vallaha olursada iyi olur bende aynı durumdan şikayetciyim çok yasaklı atan var.
kardeşim hiç adam akıllı oynayamıyoz ki 5 adam üst üste vurdum hemn atılıyor zaten pc eski hem rc hemn wolteama girene kadar 15 dakkam geçiyor

melihbaba333

Super Member
Konular
2
RC Point
0
kardeşim hiç adam akıllı oynayamıyoz ki 5 adam üst üste vurdum hemn atılıyor zaten pc eski hem rc hemn wolteama girene kadar 15 dakkam geçiyor
Vallaha reis bende aynı durumu yaşıyorum nediyim en kötü sende alacaksın aynı hileden sende atmaya başlıcaksın başka çözüm yok.

DuckyVAC

DISCORD: D u c k y#3140
Legend Member
RC Point
0
Şu Anlık Çözümü Yok.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

yada bizim vip hackımaza da yasaklı gelsin onlar bizi atmadan biz onları atalım
O Dediğin O Kadar Kolay Değil Biliyorsun Değilmi?