Wolftü de oyundan atma hilesi var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdasdasd312

Super Member
Konular
11
RC Point
0
Wolftü de oyundan atma hilesi var mı yani bi oyuncuyu oyundan atabiliyor muyuz hileyle ?

zento

Ultra Member
Konular
38
RC Point
0
bu hile free olarak kullanıldığı için Adminler tüm özellikleri eklememişler
ama Discord veya herhangibir yerden satın aldığımız wolftü hilesinde og dövmesinden tut og karakterine kadar tüm özellikler bulunuyor.
RealityCheats adminleri elinden gelenin en iyisini yapıp bizlere güzel bir ortam sunmaya çalışıyorlar bu yüzden verdikleri emeğe sonsuz saygı ve teşekkürlerimi iletiyorum.

asdasdasd312

Super Member
Konular
11
RC Point
0
bu hile free olarak kullanıldığı için Adminler tüm özellikleri eklememişler
ama Discord veya herhangibir yerden satın aldığımız wolftü hilesinde og dövmesinden tut og karakterine kadar tüm özellikler bulunuyor.
RealityCheats adminleri elinden gelenin en iyisini yapıp bizlere güzel bir ortam sunmaya çalışıyorlar bu yüzden verdikleri emeğe sonsuz saygı ve teşekkürlerimi iletiyorum.
Ellerinden gelenin gerçekten en iyisini yapıp bizlere çok güzel şeyler sunuyorlar onun için ayrıca teşekkürler adminlere. Free olduğu için yok anladığım kadarıyla teşekkürler.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

atabilirsin içinde var
Wolftü RC VİP Hack'i aktif ediyorum ama atma hilesi gözükmüyor, free olduğu için yok galiba

Remexus

Super Member
Konular
34
RC Point
0
Ellerinden gelenin gerçekten en iyisini yapıp bizlere çok güzel şeyler sunuyorlar onun için ayrıca teşekkürler adminlere. Free olduğu için yok anladığım kadarıyla teşekkürler.

Wolftü RC VİP Hack'i aktif ediyorum ama atma hilesi gözükmüyor, free olduğu için yok galiba
VİP de sadece o gördüğün hileler var ama şu odadan atma hilesinin cr4ck olanını yapsalar emin ol wolftü alemi patlar ve bu sitede ki herkes alır o hileyi aktif eder oynar biandan iyi biandan kötü Millet o hileyi bildiğim kadarıyla 200,250 TL'ye alıyorlar 30 günlük bide

asdasdasd312

Super Member
Konular
11
RC Point
0
VİP de sadece o gördüğün hileler var ama şu odadan atma hilesinin kırek olanını yapsalar emin ol wolftü alemi patlar ve bu sitede ki herkes alır o hileyi aktif eder oynar biandan iyi biandan kötü Millet o hileyi bildiğim kadarıyla 200,250 TL'ye alıyorlar 30 günlük bide
Dediğini düşününce çok mantıklı geldi, herkesin ulaşabileceği bir hile olsaydı eğer millet kaybettiği herkesi oyundan atar, wolftü iyice bataklığa batar ve oynayanı kalmaz böyle olması iyi olmuş şimdi düşününce.
Stephen King Laughing GIF by Coolidge Corner Theatre

Reis hile dedik vur dededik oldurdun sende
sordum sadece

Sad Cartoon GIF

parayla alınan hilelerde var diye biliyorum
Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...