Wolftü Destek

zw2to

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Hileyi başlattım yükleniyordan sonra normalde başka ekran gelirdi şimdi bu ekrana atıyor. virüs taraması da kapalı. yeniden başlattım düzelmedi.Ekran görüntüsü 2025-06-20 220435.png

canhacys

Active Member
RC Point
0
bende aynı hepsi virüs kapattım vgs.sys var kapattım olmuyor hepsi denedim destek lazım

Tahacik123123

Super Member
Konular
16
RC Point
0
aynı sorun bende de vardı önceki açtığım konudan da bakabilirsin seni windows defender sekmesine atıyorsa bilgisayarındaki her türlü vpn uygulamasını iobit uninstaller gibisinden uygulamaları kökten silen bir program ile silmelisin ardından bilgisayarını yeniden başlatıp loaderi tekrar kur sorunun tekrar düzelmediyse dns ayarlarını sıfırlamanı öneririm

beko5800

Active Member
RC Point
0
bu sorunu bende yaşıyorum önceden birşey yoktu ve şimdi ne zaman başlatsam yükleme tamamlanıyor finişed yazısından sonra kapanıyor win defender açılıyor ne yaptıysam çözüm yok hatta bilgisayarı biile sıfırladım yine aynı değişen bişe yok bunun bakıyorum kimse yardımcı olmuyor

bora896

Active Member
RC Point
0
aynı sorun bende de vardı önceki açtığım konudan da bakabilirsin seni windows defender sekmesine atıyorsa bilgisayarındaki her türlü vpn uygulamasını iobit uninstaller gibisinden uygulamaları kökten silen bir program ile silmelisin ardından bilgisayarını yeniden başlatıp loaderi tekrar kur sorunun tekrar düzelmediyse dns ayarlarını sıfırlamanı öneririm
bu çözüm yolu olabilir