Dostum Biz Legit oynamak odalardan atılmadan eğlenmek istiyorüzAim, tek atma vb. hileler olduğu sürece envantere neden ihtiyaç duyuyorsunuz elwerici sl de olsa farketmez legit oynadığınızı da çok sanmıyorum zaten
O zaman çok değil bi 5 10 lira atarsan 40 50 tane levend kutusu alabilirsin bu da nerden baksan 3 aylık silah ihtiyacını karşılarDostum Biz Legit oynamak odalardan atılmadan eğlenmek istiyorüz
haklısın dostum bencede beklemek yerine 10 20 lira at silahların hazır herşeyide bedava beklememek lazımO zaman çok değil bi 5 10 lira atarsan 40 50 tane levend kutusu alabilirsin bu da nerden baksan 3 aylık silah ihtiyacını karşılar
Bencede envanter gerek yokO zaman çok değil bi 5 10 lira atarsan 40 50 tane levend kutusu alabilirsin bu da nerden baksan 3 aylık silah ihtiyacını karşılar
free olması hiçbir iyi özelliğin olmayacağı anlamına gelmiyor. Bazı ücretli hilelerin crackleri kullanışlı oluyor. Bunların kaynak kodları aşırılabilirse free olara çok rahat verilebilir bencebu güncelleme asla yapılmaz free hack adı üstünde.
zamanında başka bir forumda yapılmıştı ücretli hileyi cracklkeyip ücretsiz şekilde verdiler fakat tahmşn edilebileceği üzere fazla sürmedi bu olayfree olması hiçbir iyi özelliğin olmayacağı anlamına gelmiyor. Bazı ücretli hilelerin crackleri kullanışlı oluyor. Bunların kaynak kodları aşırılabilirse free olara çok rahat verilebilir bence