K KazımRichard Banned Member Katılım 1 Haz 2022 Konular 20 Mesajlar 161 Tepkime puanı 11 RC Point 0 2 Haz 2022 #1 Evet başlıkta yazdığım gibi bu sorunun cevabını merak ediyorum
K kutaywashere Confirmed Memb. Katılım 20 Mar 2022 Konular 2 Mesajlar 62 Tepkime puanı 11 RC Point 0 2 Haz 2022 #2 belli etmeyip legit oynarsan ban yemezsin reis Oyla 0 Downvote
alidmli çok rahat çok profesyonel Ultra Member Katılım 2 May 2021 Konular 21 Mesajlar 344 Çözümler 1 Tepkime puanı 41 Yaş 26 Konum Ütopya RC Point 0 2 Haz 2022 #3 Kimse bunun için garanti veremez, ban yemek veya yememek senin hileyi kullanma şekline bağlı. Oyla 0 Downvote
K KazımRichard Banned Member Katılım 1 Haz 2022 Konular 20 Mesajlar 161 Tepkime puanı 11 RC Point 0 2 Haz 2022 #4 e ben belli etmedim ama hata oluştu destek sistemine başvur falan diyor maçın içindeyken bu ban yediğime işaretmi? Oyla 0 Downvote
e ben belli etmedim ama hata oluştu destek sistemine başvur falan diyor maçın içindeyken bu ban yediğime işaretmi?
K KralSARSILMA Active Member Katılım 10 Nis 2022 Konular 1 Mesajlar 26 Tepkime puanı 3 RC Point 0 2 Haz 2022 #5 KazımRichard' Alıntı: e ben belli etmedim ama hata oluştu destek sistemine başvur falan diyor maçın içindeyken bu ban yediğime işaretmi? Genişletmek için tıkla ... evet ban yemişsin ama oyuna girerken büyük harf ile gir büyük harf ile giriyorsanda küçük harf ile gir Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 2 Haz 2022 KazımRichard' Alıntı: e ben belli etmedim ama hata oluştu destek sistemine başvur falan diyor maçın içindeyken bu ban yediğime işaretmi? Genişletmek için tıkla ... Oyuna Girerken Büyük Harf İle Gir Veya Büyük Harf İle giriyorsan küçük harfle gir küçük bir ban yemişsin Oyla 0 Downvote
KazımRichard' Alıntı: e ben belli etmedim ama hata oluştu destek sistemine başvur falan diyor maçın içindeyken bu ban yediğime işaretmi? Genişletmek için tıkla ... evet ban yemişsin ama oyuna girerken büyük harf ile gir büyük harf ile giriyorsanda küçük harf ile gir Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 2 Haz 2022 KazımRichard' Alıntı: e ben belli etmedim ama hata oluştu destek sistemine başvur falan diyor maçın içindeyken bu ban yediğime işaretmi? Genişletmek için tıkla ... Oyuna Girerken Büyük Harf İle Gir Veya Büyük Harf İle giriyorsan küçük harfle gir küçük bir ban yemişsin
K KazımRichard Banned Member Katılım 1 Haz 2022 Konular 20 Mesajlar 161 Tepkime puanı 11 RC Point 0 2 Haz 2022 #6 KralSARSILMA' Alıntı: evet ban yemişsin ama oyuna girerken büyük harf ile gir büyük harf ile giriyorsanda küçük harf ile gir Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 2 Haz 2022 Oyuna Girerken Büyük Harf İle Gir Veya Büyük Harf İle giriyorsan küçük harfle gir küçük bir ban yemişsin Genişletmek için tıkla ... tamamdır kardeşim sağolasın Oyla 0 Downvote
KralSARSILMA' Alıntı: evet ban yemişsin ama oyuna girerken büyük harf ile gir büyük harf ile giriyorsanda küçük harf ile gir Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi: 2 Haz 2022 Oyuna Girerken Büyük Harf İle Gir Veya Büyük Harf İle giriyorsan küçük harfle gir küçük bir ban yemişsin Genişletmek için tıkla ... tamamdır kardeşim sağolasın
K KralSARSILMA Active Member Katılım 10 Nis 2022 Konular 1 Mesajlar 26 Tepkime puanı 3 RC Point 0 2 Haz 2022 #7 KazımRichard' Alıntı: tamamdır kardeşim sağolasın Genişletmek için tıkla ... Oldumu CANE Oyla 0 Downvote
K KazımRichard Banned Member Katılım 1 Haz 2022 Konular 20 Mesajlar 161 Tepkime puanı 11 RC Point 0 2 Haz 2022 #8 KralSARSILMA' Alıntı: Oldumu CANE Genişletmek için tıkla ... denemedim knk deniycem Oyla 0 Downvote
Berat35 Super Member Katılım 2 Haz 2022 Konular 10 Mesajlar 166 Tepkime puanı 23 RC Point 0 2 Haz 2022 #9 Belli etmeyip pro gibi oynamış gibi yapsan yemessin bence Oyla 0 Downvote
rootskn 𝓒̧𝓪𝔂𝓵𝓪𝓴 𝓭𝓮𝓰̆𝓲𝓵𝓲𝔃, 𝓭𝓪𝓱𝓪 𝔂𝓮𝓷𝓲 Ultra Member Katılım 14 Mar 2022 Konular 67 Mesajlar 536 Çözümler 1 Tepkime puanı 78 RC Point 0 3 Haz 2022 #10 yemin ederimki ben ban yedim 5 günlük kafa sekmeme izleme felan açtım bi baktım banlanmış hesab ama 1 ay boyunca kullandım Oyla 0 Downvote
yemin ederimki ben ban yedim 5 günlük kafa sekmeme izleme felan açtım bi baktım banlanmış hesab ama 1 ay boyunca kullandım