Çalışıyor Wolftü Global VIP Hack - [ESP, AIMBOT, MISC] 2026

efeadam3322

Member
RC Point
0
oyuna girmeden böyle hata veriyor oyuna girincede sunucu hatası veriyor

Ekli dosyalar

• hata.png
    hata.png
    22 KB · Görüntüleme: 9

oge26w2l

Member
RC Point
0
valla ben de hile çalışıyordu,oyundan atma falan da yoktu.ama nedense takla attığın zaman oyun bunu saymıyor,yani rakibe hasar veremiyorum.ayrıca envanter hack de çalışmıyor,zaten Beta diye yazıyor da yine söyliyeyim dedim.

efeadam3322

Member
RC Point
0
valla ben de hile çalışıyordu,oyundan atma falan da yoktu.ama nedense takla attığın zaman oyun bunu saymıyor,yani rakibe hasar veremiyorum.ayrıca envanter hack de çalışmıyor,zaten Beta diye yazıyor da yine söyliyeyim dedim.
eyw hocam en azından oyuna girebiliyormuşsun bende oda yok :D

bordoyz6161

Super Member
RC Point
0
eyw hocam en azından oyuna girebiliyormuşsun bende oda yok :D
Kardeş Sen Gine Giriyorsun Biz Hic Giremiyoruz Kardeşim Benim Malesef Daha Nasıp olmadı olacak gibide durmuyor adminlerin zevki sefası nezaman güzel olursa biz bekleyenlerde ozaman gireriz gibi geliyor 14 gündür giremiyorum yapacak bişi yok siz girin baba :embarras: :embarras:

efeadam3322

Member
RC Point
0
Kardeş Sen Gine Giriyorsun Biz Hic Giremiyoruz Kardeşim Benim Malesef Daha Nasıp olmadı olacak gibide durmuyor adminlerin zevki sefası nezaman güzel olursa biz bekleyenlerde ozaman gireriz gibi geliyor 14 gündür giremiyorum yapacak bişi yok siz girin baba :embarras: :embarras:
hocam bende oyuna giriyorum ama sunucu seçme ekranında oyun kapanıyor :((