Çalışıyor Wolftü Global VIP Hack - [ESP, AIMBOT, MISC] 2026

ffuji01

Member
RC Point
0
beyler banmı yedik hile açık değilken bile yasadışı program kullandınız hatası veriyor atıyor

beratt

Active Member
RC Point
0
beyler 2 hesapta denedim yaklaşık 15 dakika sonra ikisi de ban yedi. İkisinde de abartmadım hileyi bilginiz olsun

bordoyz6161

Super Member
RC Point
0
beyler 2 hesapta denedim yaklaşık 15 dakika sonra ikisi de ban yedi. İkisinde de abartmadım hileyi bilginiz olsun
EVET DÜZELMEDİGİ SÜRECE DAHA COK BAN YİYECEGİZ HERKES BAN YİYECEK MALESEF HİLE DÜZELMESİ LAZIM YANNIŞ HATIRLAMIYORSAM ADMİN GÜZEL BİR ŞEKİLDE YAPACAGIM DEDİ BEN SİZİN YERİNİZDE OLUM BÜTÜN FORUMDAKILERE SESLENİYORUM HİC KIMSE GİRMESİN YOK SA BAN YERSİNİZ BEN BIRAKTIM ARTIK DENEMEYİ DÜZELSİN OLE GİRECEGİM

beratt

Active Member
RC Point
0
EVET DÜZELMEDİGİ SÜRECE DAHA COK BAN YİYECEGİZ HERKES BAN YİYECEK MALESEF HİLE DÜZELMESİ LAZIM YANNIŞ HATIRLAMIYORSAM ADMİN GÜZEL BİR ŞEKİLDE YAPACAGIM DEDİ BEN SİZİN YERİNİZDE OLUM BÜTÜN FORUMDAKILERE SESLENİYORUM HİC KIMSE GİRMESİN YOK SA BAN YERSİNİZ BEN BIRAKTIM ARTIK DENEMEYİ DÜZELSİN OLE GİRECEGİM
evet bende yeni güncellemeyi bekleyeceğim. acaba ban yiyen hesaplar süresiz mi banlandılar yoksa açılacakmı

bordoyz6161

Super Member
RC Point
0
evet bende yeni güncellemeyi bekleyeceğim. acaba ban yiyen hesaplar süresiz mi banlandılar yoksa açılacakmı
YASA DIŞI PROGRAM ALGILADI MALESEF TECRUBE DAYANARAK SOYLUYORUM SÜRESİZ BAN YEDİN KARDEŞİM GÜNCELLEME GELMEDEN OYUN DÜZELMEDEN BEN BIRAKTIM ARTIK DENEMEYİ YORULDUM SATEN HERŞEY DÜZELSİN RAYINA OTURSUN BEN OLE GİRECEGİM

bordoyz6161

Super Member
RC Point
0
tamam dostlar ben girdim sonunda şükürler olsun rabbime direx güncelemesi yaptım girdim cok şükür allahım sana şükürler olsun