Çalışıyor Wolftü Global VIP Hack - [ESP, AIMBOT, MISC] 2026

Panncafe54

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
sürekli ban yiyorum diyenler, neden yasaklandığınızı detaylı analiz edip bana geri bildirim yapmalısınız, bunları söylemediğiniz sürece bir sonuca varamayız. Elimden bir şey gelmez yasaklanıp durursunuz. Sizin kısa sürede yasaklandığınız gibi bende veya diğer arkadaşlarım yasaklansa anlarım ortada bir problem var ortada. hiçbir özellik açmadığınız halde yasaklanıp yasaklanmadığınızı kontrol edin
Benimm soruna ne zaman bakacağız ?

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
Benimm soruna ne zaman bakacağız ?
oyuna hiç giremeden mi kapanıyordu? araştırmaya fırsat bulamadım. konu içerisinde rn alttaki tüm linkleri kurup veya onarıp tekrar dener misiniz? oyun açılma esnasında herhangi bir çökme raporu geliyor mu?

Panncafe54

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
oyuna hiç giremeden mi kapanıyordu? araştırmaya fırsat bulamadım. konu içerisinde rn alttaki tüm linkleri kurup veya onarıp tekrar dener misiniz? oyun açılma esnasında herhangi bir çökme raporu geliyor mu?
Size ben dm kısmından attım verdiği hataları da bi bilgisayarı açıp onları kurmayı deneyeyimtekrardan

Trozs

Member
RC Point
0
sürekli ban yiyorum diyenler, neden yasaklandığınızı detaylı analiz edip bana geri bildirim yapmalısınız, bunları söylemediğiniz sürece bir sonuca varamayız. Elimden bir şey gelmez yasaklanıp durursunuz. Sizin kısa sürede yasaklandığınız gibi bende veya diğer arkadaşlarım yasaklansa anlarım ortada bir problem var ortada. hiçbir özellik açmadığınız halde yasaklanıp yasaklanmadığınızı kontrol edin
Çözüm nedir hocam?

Adsız.png

Panncafe54

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Bu arada evet oyuna hiç girmeden atıyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

üstteki linklereden gerekli runtime ları indirin kısmındakileri kuracağım değil mi

Panncafe54

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Bu arada evet oyuna hiç girmeden atıyor

üstteki linklereden gerekli runtime ları indirin kısmındakileri kuracağım değil mi
hepsi kuruluymuş zaten de silip tekrar kurulum yaptım deneyeyim tekrar

aynı şekilde daha girmeden atıyor.

Panncafe54

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
hata falan vermiyor direkt olarak atıyor oyundayken de giriş yapmayı deniyorum oyuna giriş yaparken de deniyorum her şekilde hile başlatılıyor yazısından sonra atıyor yani son aşamada

Trozs

Member
RC Point
0
hata falan vermiyor direkt olarak atıyor oyundayken de giriş yapmayı deniyorum oyuna giriş yaparken de deniyorum her şekilde hile başlatılıyor yazısından sonra atıyor yani son aşamada
kardeşim sussana az kaç tane mesaj attın admin müsait olduğu zaman ikimizede döner.