Çalışıyor Wolftü Global VIP Hack - [ESP, AIMBOT, MISC] 2026

Panncafe54

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
Kardo Dogru Diyon Kardo Sana Diyorum Cok Güzel Şekilde Düzeltmeleri Lazım Yoksa İşimiz Cok Zor Dedigim Gibi Envater Var Ama Boşa Var Diger Türlüde Ban Atıyor Şastım Kaldım Napacagız Bilmiyorum Benımde Full Hesapla Girdim 2 yıldız olan oda ban yedi bidaha da acılmaz sanırım geçmiş olsun diyelim şimdiden ole bi hata ya düşmezdim ama nasıl yaptım bende şaşkınım tıfıl hesap acagım yeri 2 yıldızlı hesap ban yedi maelsef üzgünüz tabiki oyunun hilelin düzelmesi lazım
1 sarı çift yıldız gitti 1 sarı tek yıldız gitti şuanda main hesapta oynuyorum o da sarı 3 yıldız envanter hilesine gerek yok dolu hesap zaten envantersiz oynuyorum o hileyi açmadan

sedat3535

Member
RC Point
0
Envater acarsan ban atıyor diger türlüde atıyor ama şansın iyise atmıyor bol şaşlar denemeden bilemezsin dün mesela 12 kadar oynadım gece envater acmadım hiç ban yemedim tamamen şanş
şu yasadışı pogram kulandınız sunucudan atıldınız çözümü yokmu dircetx 12 yüklşü bende w11 pro bir türlü çözemedim bilen yokmu

bordoyz6161

Super Member
RC Point
0
Abi Şöle Eskisi Gibi Mis Gibi Bir Hile Gelse Şeşke Cok ozledık ya Nasıl Anlatayım Bilmiyorum ki Mesela Envater Karakter Ogler Penceler Ondan Sonra Diger Tüm Ozellıkler Ya Varya Super Olur Ama Bakalım Zaman Ne Gösterecek Bize Benim Umudum Cok Yemin Ederim Umudum Cok Bu Adminler İşinin Tam Güzel Şekilde Yapan İnsanlar İnşalla Zaman La Cok Mukelmel Bir Hile Geliyor Zaman Herşeyin İlacıdır Bekliyip Görecegiz