-
Öne çıkan konu
- #10,721
kurt kısmına ne zaman düzenleme gelir
ben kullanıyomm şuana kadar sadece oyundan atma sorunu var ban yemedim dolu hesapta oynuyombanlatırmı
3 saattir sorunsuz oynuyorum envanter sorunlu kullanmayın bir de seri atış modu etkiliyor normal safe takılın biraz sorun olmaz diğer sorunlar düzeltilir güncelleme ile.@Laxena ban yiyince sinirden çıldıracağın günü bekliyorum)) hesabı boşa doldurma benden tavsiye
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Oyundan atma sorunu aktif şekilde devam ediyor, her oyun sonrasında oyundan atıyor. Artık attığında değil atmadığında şaşırmaya başladım.
Safebanlatırmı
Çok mantıklı isteğimiz o yönden envanter hack kısmında düzeltilir ise eşyalar güncellenebilir kurçular için Dövme pençe gibikurt kısmına ne zaman düzenleme gelir
Yeni güncelleme ne zaman gelir dört gözle güncellemeyi bekliyoruz sürekli atıp duruyo klan cw de atamıyoruz3 saattir sorunsuz oynuyorum envanter sorunlu kullanmayın bir de seri atış modu etkiliyor normal safe takılın biraz sorun olmaz diğer sorunlar düzeltilir güncelleme ile.
Osderda bilir bro ama %100 2 sorun var wt kapanması ve oyundan atması 1. envanter hack 2. seri atış envanter hack suan sorunlu odaya girince standart silahlar geliyor.Yeni güncelleme ne zaman gelir dört gözle güncellemeyi bekliyoruz sürekli atıp duruyo klan cw de atamıyoruz
dediklerini kullanmıyorum açtıgım modlar izleme kafadan vurma baskada yokOsderda bilir bro ama %100 2 sorun var wt kapanması ve oyundan atması 1. envanter hack 2. seri atış envanter hack suan sorunlu odaya girince standart silahlar geliyor.