Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇalışıyorWolftü Global VIP Hack - [ESP, AIMBOT, MISC] 2026
kanka ihtiyaç olma değil adamlar tarafsız değil bi kere başka hile sitelerine girmeye çalıştığımda hep bu site açılıyor ve böyle mesaj sayısı geçme diye bir şey getirmişler bbelki bu siteyi ilk çıktığı zamanlardan beri kullanıyorum ve herkese önerdiğim bir siteydi kısaltımı mh olan bir site vardı o da aynısı yaptı bu şeyi getirdi kullanıcı kaybetti şahsen ben bile hile vericem diye insanlara 150 mesaj attırmam sitenin düzeyi düşer insanlar konuşmak için konuşur gerekli olanı değil
Düşüncene saygı duyuyorum ama şiddetle karşı çıkıyorum ve mantıksız buluyorum adamlar saygı çerçevesinde birşeyler yazdıgımız sürece izin veriyor ve ama siteyi aktıf tutmak oldukca guzel bır ortam var ve senın mh olarak adlandırdıgın sıtedekı h1lelerden kaç tane hesabım ban yemıstı zamanında hem guvenlı hem ucretsız hemde sorunun oldugunda anında çözuyolar ve admınler vede yetkılıler çok hoşgörülü daha ne isteyebilirimki.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Düşüncene saygı duyuyorum ama şiddetle karşı çıkıyorum ve mantıksız buluyorum adamlar saygı çerçevesinde birşeyler yazdıgımız sürece izin veriyor ve ama siteyi aktıf tutmak oldukca guzel bır ortam var ve senın mh olarak adlandırdıgın sıtedekı h1lelerden kaç tane hesabım ban yemıstı zamanında hem guvenlı hem ucretsız hemde sorunun oldugunda anında çözuyolar ve admınler vede yetkılıler çok hoşgörülü daha ne isteyebilirimki.
evet ya yasaklı atma hilesi gelse cok ıyı olur bır suru meslektaşımla(hile) karşılaşıyorum ahaahaha odayı mahvedıyoz ahahaaha gene hatırladım bir odaya 2 hile cok birimiz eksılmesı ıcın yasaklı atmak gıbı bır sılahımzı olmalı.
evet ya yasaklı atma hilesi gelse cok ıyı olur bır suru meslektaşımla(hile) karşılaşıyorum ahaahaha odayı mahvedıyoz ahahaaha gene hatırladım bir odaya 2 hile cok birimiz eksılmesı ıcın yasaklı atmak gıbı bır sılahımzı olmalı.
ozaman biz niye uğraşıyoruz kardeşim burda saatlerce? en fazla 5 saatını alır 150 mesaj yazmak ne olcak ortam zaten harıka normaldede gelıp ugruyorum arada.