Çalışıyor Wolftü Global VIP Hack - [ESP, AIMBOT, MISC] 2026

slimefuntr

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Ban yeme riski ne durumda acaba çok belli olmazmı bu ayarları açınca

erdobaba01

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Mesela reload ı kapasak reloadlamadan sıksak, wallhack açsak , kurt özelliklerini de açsak tespit edilmez herhalde
odaya izleyiic olarak girip oyundakilere vurabilsek ordanda sorun yasamayabiliriz yada oyuna girdigimizde oyudaki nickimizi değiştirebilecegimiz bir hile olsa abartsakda kim oldugumuzu anlayamicakları için reportlayamazlar

XPLEX12345

Banned Member
Konular
1
RC Point
0
aga dediğim gibi envanter hack gelse bi og dövmesi filan efsane olurdu bee

slimefuntr

Super Member
Konular
4
RC Point
0
odaya izleyiic olarak girip oyundakilere vurabilsek ordanda sorun yasamayabiliriz yada oyuna girdigimizde oyudaki nickimizi değiştirebilecegimiz bir hile olsa abartsakda kim oldugumuzu anlayamicakları için reportlayamazlar
Varsayımsal mı bu dediklerin yoksa bu dediğin özellikler var mı ? nick değiştirme gibi anlamadım tam öneri gibi mi sunuyorsun hileyi yapanlara

erdobaba01

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Varsayımsal mı bu dediklerin yoksa bu dediğin özellikler var mı ? nick değiştirme gibi anlamadım tam öneri gibi mi sunuyorsun hileyi yapanlara
hayır izledigim hile tanıtım videolarında görmüsdüm izlerken öneri olarakda yazmısdım paralı vip hilelerde oluyor bazılarında

slimefuntr

Super Member
Konular
4
RC Point
0
hayır izledigim hile tanıtım videolarında görmüsdüm izlerken öneri olarakda yazmısdım paralı vip hilelerde oluyor bazılarında
Nickname i anladım da rage oynasan bile izleyici modunda olduktan sonra sana bir faydası var mı ? yani kill falan sayılıyor mu bize ? envantere hediye mi geliyor çok adam vurunca izleyici modunda