Hile başarılı bir şekilde çalışıyor ama oyun bitişinde girişinde sürekli oyundan atıyor bu sorun çözülürmü
defenderdaki her şey kapalı başka ne yapmam gerekbende hiç bir hata falan yok
kanka kurarken hiç hata alıyormusun restart pc vbbende hiç bir hata falan yok
yok direkt açılıyor hileyi açıyorum wolftü a giriş yap diyor işte giriş yapıyorum oyundaki ilk ekrana ya gelirken atıyor ya da siyah ekranda kalıyor giriş ekranı gelmeden atıyorkanka kurarken hiç hata alıyormusun restart pc vb
En son oyunu silip yükleyeceğim valla geceden beri deniyorum her şeyi kapattım yani bir de bir şey değiştiği yok hep atıyorkanka kurarken hiç hata alıyormusun restart pc vb
Windows tuşuna basıp çekirdek yalıtımı yazıp gir orda yazıyor zaten girinceo nedir hocam ve nasıl kapatırız
cmd üzerinden kapattım sonra pc aç kapa yaptımWindows tuşuna basıp çekirdek yalıtımı yazıp gir orda yazıyor zaten girince
abi usta bendede aynı hata var reism napacagız birisi yardım etsin lütfenHile başarılı bir şekilde çalışıyor ama oyun bitişinde girişinde sürekli oyundan atıyor bu sorun çözülürmü
Usta bendede hata direk herkes de nasıl sorun varsa aynısı bende varsende en azından acılıyo bende acılırken hata veriyo sinir oldum hata yazmıyorda