rank nasıl ban yemeden kasabilirim kievet satılabilir hesap içinin dolu olması lazım değil rankı nekadar yüksek olursa okadar çok para ediyor
sadece wh açarak uyku modu girerek sürekli oynayacaksın tabi önce kendini 1 yıldızakadar çıkarman gerek oda gp leri kullan sonrası 2 3 yıldızlı hesaplar iyi okutuluyorrank nasıl ban yemeden kasabilirim ki
ne kadar vaktimi alır peki bu?sadece wh açarak uyku modu girerek sürekli oynayacaksın tabi önce kendini 1 yıldızakadar çıkarman gerek oda gp leri kullan sonrası 2 3 yıldızlı hesaplar iyi okutuluyor
hocam yaklaşık hergün adam akıllı girersen 1 ayını alır ben 1 yıldızım daha 2 olamadım sen düşün zor hocam çünkü 1 yıldızdan sonrası gp işlemiyor nekadar okursan oku sadece maç girerek işliyor adam akıllı 1 ay oynarsan ama yüksek rütbeli hesaplar temiz gidiyor haberin olsunne kadar vaktimi alır peki bu?
ne kadara gidiyor ona göre başlıcam bendehocam yaklaşık hergün adam akıllı girersen 1 ayını alır ben 1 yıldızım daha 2 olamadım sen düşün zor hocam çünkü 1 yıldızdan sonrası gp işlemiyor nekadar okursan oku sadece maç girerek işliyor adam akıllı 1 ay oynarsan ama yüksek rütbeli hesaplar temiz gidiyor haberin olsun![]()
2 yıldız hesaplarne kadara gidiyor ona göre başlıcam bende
350 400 tl ediyor sanırsam yıldız 2 3 hesaplar yıldız 4 5 bunu 2 katı felan içi boş olarak hesapladım ben bunu slotları felan fullsa 2 ye katlanırne kadara gidiyor ona göre başlıcam bende
oyunu çok eskiden kafelerde oynuyordum hiç bilgim kalmadı zorlayacaktır biraz2 yıldız hesaplar
350 400 tl ediyor sanırsam yıldız 2 3 hesaplar yıldız 4 5 bunu 2 katı felan içi boş olarak hesapladım ben bunu slotları felan fullsa 2 ye katlanır