wolftü hile acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zombi3412

Confirmed Memb.
Konular
11
RC Point
0
bi durum var ve ben bu durumda çok şikayetçiyim benimle beraber yaşayanlarda vardır bence,oyuna giriyorum hileyi açıyorum oyuna giriyorum biraz oynadıktan sonra oyun ve hile bi anda kapanıyor tekrar oyunu açıyorum tekrar giriyorum yine aynı şey meydana geliyor lütfen bunu düzeltin

zombi3412

Confirmed Memb.
Konular
11
RC Point
0
bu konuyu yazdıktan sonra 4 defa daha girdim 4 dündede attı yine

ArddaaX

Active Member
RC Point
0
hile çok iyi çalışıyor yapanların eilne sağlık

berdan33

Active Member
Konular
1
RC Point
0
bi durum var ve ben bu durumda çok şikayetçiyim benimle beraber yaşayanlarda vardır bence,oyuna giriyorum hileyi açıyorum oyuna giriyorum biraz oynadıktan sonra oyun ve hile bi anda kapanıyor tekrar oyunu açıyorum tekrar giriyorum yine aynı şey meydana geliyor lütfen bunu düzeltin
Bunu bende yaşıyorum ve herkes yaşıyor olmalı

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
bunu test ettim sizlerde test ederken video kaydı alıp bizlere iletir misiniz tahminimce oyunda bulunan diğer hileciler özellikle RevoArte kullanıcıları otomatik CheatKick kullandıgı ıcın oyundan dusuyor olabılırsınız. Yani hileden kaynaklı değil diğer hileciler sizin hile oldugunuzu anlayıp oyuundan atıyor olabilir.

babafingoad

Active Member
RC Point
0
BENDE DE AYNSISI VARDI DÜZELDI
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

bunu test ettim sizlerde test ederken video kaydı alıp bizlere iletir misiniz tahminimce oyunda bulunan diğer hileciler özellikle RevoArte kullanıcıları otomatik CheatKick kullandıgı ıcın oyundan dusuyor olabılırsınız. Yani hileden kaynaklı değil diğer hileciler sizin hile oldugunuzu anlayıp oyuundan atıyor olabilir.
AYNEN OYLE KRAL ARTE COK VAR WOLFTUDE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...