wolftü hile ban yedim

RXBYPASS

Active Member
Konular
2
RC Point
0
1 el attım ardından direkt ban yedimn abartmadım hileleride sadece walhack ona rağmen ban yedim ne zaman açılır banım

oxnic

Active Member
Konular
1
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
RC Point
0
1 el attım ardından direkt ban yedimn abartmadım hileleride sadece walhack ona rağmen ban yedim ne zaman açılır banım
git destek ac buraya yazmanın ne anlamı var kral kb ama adı uzerınde free hıle hanı adamlar maın hesapda kullanmayın demıs bıle adamlar kendısı dıyor burda zaten suclu sensın hanı 30 tane arastırma yapmadan konu acmak mesaj kasmak gıbı destek ac cozsunler cahıllıkle artık alakası yok ıq sevıyesı bu

RXBYPASS

Active Member
Konular
2
RC Point
0
git destek ac buraya yazmanın ne anlamı var kral kb ama adı uzerınde free hıle hanı adamlar maın hesapda kullanmayın demıs bıle adamlar kendısı dıyor burda zaten suclu sensın hanı 30 tane arastırma yapmadan konu acmak mesaj kasmak gıbı destek ac cozsunler cahıllıkle artık alakası yok ıq sevıyesı bu
banı açamicaklar zaten destek açmamın ne manası var haber niteliğinde açtım konuyu
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

banı açamicaklar zaten destek açmamın ne manası var haber niteliğinde açtım konuyu
ayrıca kaç güne açılrı diyede sormuşum

oxnic

Active Member
Konular
1
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
RC Point
0
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca kaç güne açılrı diyede sormuşum
benım mesajı bastan okursan destek ac deme sebebım su adamlar soyluyor genelde he acılmazsa yapcak bısı yok hwid at gec bekleme kımse cevap vermez bunun hakkında formun ısı gucu yok

RXBYPASS

Active Member
Konular
2
RC Point
0
benım mesajı bastan okursan destek ac deme sebebım su adamlar soyluyor genelde he acılmazsa yapcak bısı yok hwid at gec bekleme kımse cevap vermez bunun hakkında formun ısı gucu yok
forumda aktif admin bile göremedim adminlerden daha aktifsin realui loaderi kendi kendime çözdüm adminlerin hiçbiir destek vermedi

RXBYPASS

Active Member
Konular
2
RC Point
0
eskiden aktifti herkes bende şaşırdım bısı dıyemem artık admin konusuna
öylesine denk geldim bende 1 yıllık hesap bu dedim gireyim bakayım wolftü aktifti dedim birkaç el atayım 2.elden ban yedim eğlencesini alamadım o üzdü ban yemem pek sorun değil