wolftü hile hata veriyor

duffy

Super Member
Konular
8
RC Point
0
1704643435717.png
arkadaslar wolftü hilede su hatayla karşılaşıyorum windows 10 pro 22h2yim pcmde güncel w.defenderda kapalı ama boyle oldu?

Arapli45

Super Member
RC Point
0
windows sürümün düşük olduğundan desteklemeyebilir belki kardeşim benm windows 10 herhangi bir sıkıntı yaşamadım daha

berkantuylu

Recep In The House
Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
win defender dışında eğer faceit tarzı uygulmaların varsa onlarında kaldırılması gerekli garanti olarak vanguardıda kapat

maykamca

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
26
RC Point
0
usta ben de direk atıyor oyundan, hile açılır açılmaz atıyor

Sawi

Ultra Member
Konular
17
RC Point
0
Bu mesajı juspi isimli moderator'den Aldım belki yardımı dokunabilir.

Başlat menüsünden Windows Güvenliği'ni açın.
Cihaz Güvenliği seçeneğine gidin.
Çekirdek Yalıtım seçeneğinde, Bellek Bütünlüğü ve Microsoft Vulnerable Driver Blocklist seçeneklerini kapatın.
Eğer sorun hala devam ediyorsa, cmd'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki kodları girin:

reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v "VulnerableDriverBlocklistEnable" /t REG_DWORD /d 0 /f
Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bu adımları izleyerek, Windows tarafından uygulanan karalisteyi devre dışı bırakabilirsiniz ve kernel hilelerimizi tekrar çalıştırabilirsiniz.

Eğer yukarıdaki çözüm işe yaramadıysa veya windows sürümünüz 22h2 değilse
Bilgisayarınız da her hangi bir anti virüs yazılımı bulunmasından kaynaklanmaktadır.
Bilgisayarınızdan Avast, Kaspersky, Faceit AC, Malwarebytes, Avg v.b tüm anti virüs yazılımlarınızı silin
bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrar deneyin

Son düzenleme: