wolftü hile yardım

rootskn

𝓒̧𝓪𝔂𝓵𝓪𝓴 𝓭𝓮𝓰̆𝓲𝓵𝓲𝔃, 𝓭𝓪𝓱𝓪 𝔂𝓮𝓷𝓲
Ultra Member
Konular
67
RC Point
0
selamın aleyküm gençler ben bu siteye yeni geldim hiç bişey bilmiyorum wolftü wlp açmaya çalısınca bu yazı cıkıyor bunu nasıl gideririrm ?
Gizli metni görüntülemek için konuya cevap vermelisiniz.

melis12345

Selin dağ delen izmir ❤❤
Ultra Member
Konular
15
RC Point
0
knk büyük ihtimalle ben woltfü hile bulcam buraya konu aççam size bedavaya vercem bulursam oda merak etmeyin :)
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

knk confirmed member var bide super member var mesala sen super membersen formun uygulamasında onlara özel hileler var wolftü 2 tane var biri confirmed biri super member +20 tane özellik olan super member +3 tane olan confirmed ben girdiğimde 3 tane vardı confirmedde
Rütbem yüksek yani onu anladım iyide bu forumda hile kullanabilmek içinmi takılıyorsun çok yararlı konular var mesala bak ben netflix ücretsiz buldum birde blutv sonra bilgisayarımda sorun vardı yazdım sorunumu cevap geldi suan o sorunu çözüyorum ☺☺ oyun önemsiz yani

Bhaxx

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
Rütbem yüksek yani onu anladım iyide bu forumda hile kullanabilmek içinmi takılıyorsun çok yararlı konular var mesala bak ben netflix ücretsiz buldum birde blutv sonra bilgisayarımda sorun vardı yazdım sorunumu cevap geldi suan o sorunu çözüyorum ☺☺ oyun önemsiz yani
biliyorum knk netfilixe gerek yok abim açıyor zaten arkadaşından gerek yok :) ben abaza arşifi falan feyk ses falan yüklemiştim ama şu aralar hileye bakıyorum :)
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

bitane hile buldum deniyim çalışırsa sizlere sunacağım :)

Space İs god

Legend Member
Konular
27
RC Point
0
Kendine göre yararlı olabilecek konuları bulup onlara yorum yapabilirsin tabi spam yapmak yasak kuralları okumanı tavsiye ediyorum. Böylece forumda üyelik seviyende artmış olacaktır.

rootskn

𝓒̧𝓪𝔂𝓵𝓪𝓴 𝓭𝓮𝓰̆𝓲𝓵𝓲𝔃, 𝓭𝓪𝓱𝓪 𝔂𝓮𝓷𝓲
Ultra Member
Konular
67
RC Point
0
Kendine göre yararlı olabilecek konuları bulup onlara yorum yapabilirsin tabi spam yapmak yasak kuralları okumanı tavsiye ediyorum. Böylece forumda üyelik seviyende artmış olacaktır.
dostum onu biliyorumda çok zor be en az 3 gün lazım bana 150 mesaj için ama hilede 150 mesaj atmaya deger bence

Bhaxx

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
knk baktım başka yerlerden hilelere bence en güvenilir olan yer bu forum ben burdayım bundan sonra xd