Ne diyorsun sen kardes ? WLP demedin mi bu forumda WLP varda benmi bilmiyorum? WLP Cold hack ten bahsediyorum ben.!denemeden cevaplama sen daha 150 mesaj olmamıssın bide wolftü wlp diyorum
bendearkadaslar hıle casdımı sizde ?
ya sen ne yaşıyon daha wlp yi denememişsin burda çalışır diyon bana ?Ne diyorsun sen kardes ? WLP demedin mi bu forumda WLP varda benmi bilmiyorum? WLP Cold hack ten bahsediyorum ben.!
Rahat çalışır dostum Windows kaç ?dostum windows demıyorum sürümde çalısırmı diyorum
aynen aga yaa düzgünce cevap verin deneyen oldumu 21h1 sürümündebende
ya sen ne yaşıyon daha wlp yi denememişsin burda çalışır diyon bana ?
Asıl sen ne yaşıyorsun şuan bu forumdaki hilenin adını öğren sonra konu aç. Benim sürüm 21H1 ve şuan piyasada 350 TL olan WLP Cold hack ı kullandım. Bu forumdaki WLP Değil.bende
ya sen ne yaşıyon daha wlp yi denememişsin burda çalışır diyon bana ?
sen ögren nasıl daha 150 mesaj olmamıssınAsıl sen ne yaşıyorsun şuan bu forumdaki hilenin adını öğren sonra konu aç. Benim sürüm 21H1 ve şuan piyasada 350 TL olan WLP Cold hack ı kullandım. Bu forumdaki WLP Değil.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Ve sen WLP dedin bende kullandıgım için yorum yaptım. bu forumdaki Hilenin adı wlp değil onu iyicene öğrenmelisin..
denemeden yorum atmaRahat çalışır dostum Windows kaç ?
ya denemeden neden yorumluyonhile sorunsuz aktif ve sağlam klan ws lik bir hile yapmışlar harika